Upptäck och inspireras – här finns allt för ditt härliga njuteliv

Ditt härliga (nj)uteliv hemma

Sola, fika, äta, vila, läsa, spela spel, ha picknick, laga mat, plantera, lyssna på sommarpratare eller peppiga poddar. Utelivet är fritt och blir vad du gör det till. Vi vågar lova att det blir extra härligt med utemöbler som passar just ditt hem och din stil.

Uteliv för alla hem

Villa med trädgård, hus på landet, balkong i stan eller kanske kolonilott? Oavsett hur ditt uteliv ser ut så vill vi göra vårt bästa för att inspirera dig till sköna stunder. Nu i början på utomhussäsongen kan det vara bra med lite extra plädar, värmande dynor och terrassvärmare som värmer när solen inte räcker till.

Flytta ut och tänd upp! Med vår utebelysning skapar du den rätta känslan i uterummet med lyktor, dekorationsbelysning och golvlampor. Lyft fram dina rabatter och låt trädgården leva även på kvällen. Med markbelysning kan du lysa upp och skapa liv.

Glöm inte inredningen och de små detaljerna på balkongen, altanen eller i uterummet. Mjuka plädar, kuddar, krukor, muggar, blomlådor och andra bra flytta-ut-och-lev-skönt-saker gör att du känner dig hemma ute.

Din utelivsresa börjar nu och vi finns här för att göra den till ett oförglömligt sommarminne. Steg för steg. Från det att du börjar längta till utelivet till att du njuter av det i fulla drag. Från den första bländande vårsolen till semesterns sista dagar – och sedan en skön sensommarfinal.