Matgrupper utomhus

30 varor
;
Visar 24 av 30 produkter

Hitta din matgrupp för sköna middagar utomhus

Ät mer ute. Med våra matgrupper att ha utomhus från Mio njuter du ännu mer av sommaren. Njut av långa, lata frukostar i sommarsolen (eller under parasollets skyddande skugga) med våra utemöbler och bjud vänner och familj på minnesvärda middagar som aldrig tar slut under ljumma sommarkvällar. Hos oss på Mio hittar du utomhusmatgrupper i alla slags stilar, oavsett om du söker klassiska utemöbler i trä, eller moderna och lättskötta utestolar och utebord i till exempel aluminium, stål, konstrotting eller tålig och smidig polypropen.

Vad ska jag välja för matgrupp?

Flera av våra bord och stolar går utmärkt att mixa och matcha med varandra för att skapa just den utomhus matgrupp som du vill ha och vi har även färdigpaketerade utematgrupper. Fina och kvalitativa sommarmöbler ska förgylla din sommar. Hur många platser behöver du? Söker du ett runt bord och två stolar för mysiga frukostar på balkongen, eller vill du bjuda alla vännerna på grillkväll i trädgården? Med våra hopfällbara stolar som både är snygga, enkla att flytta och förvara kan du snabbt göra plats för fler. Och i sköna karmstolar med matchande sittdynor stannar gästerna länge. Du hittar din matgrupp att ha ute för alla olika slags behov och stilar hos oss på Mio.

Hur förvarar jag mina utemöbler?

Våra matgrupper att ha utomhus är inte bara snygga och bekväma, utan även lättskötta, tåliga och praktiska när det är dags för vinterförvaring. Läs skötselråden för produkten och ta hand om möblerna, så håller de år efter år, sommar efter sommar.