Utemöbler för balkongen & uteplatsen

Letar du efter snygga möbler till uteplatsen, eller vackra utekrukor till altanen? Kanske ett caféset eller andra balkongmöbler till din balkong, belysning till trädgården eller en badring att ha i poolen? Oavsett vad du är ute efter när det kommer till utemöbler, utesoffor, utomhusbelysning, trädgårdsdekorationer eller utelek - så hittar du det hos oss på Mio!

Visst vill man göra det så härligt som möjligt i trädgården och på verandan, allt för att klämma ur så mycket gott det bara går ur våra sommarmånader. Att inreda din uteplats med stilrena och eleganta utomhusmöbler och ute-accessoarer är en bra start!

Snygga utemöbler hos Mio

Vi har allt du kan tänkas behöva för att förhöja livet utomhus, på terrassen, i uterummet, växthuset eller på din inglasade balkong med trätrall! Här hittar du inspiration för hur du kan maxa myset ute och skapa behagliga och mysiga sittplatser för vänner och familj - och kunna njuta länge av sommar och värme!

Välj bland alla våra snygga utemöbler, praktiska och värmande terrassvärmare eller svalkande fläktar, mysiga utebelysning, grillar, mjuka dynor till solstolar, parasoller som skyddar mot solen och mycket mer. Vill du ha ett uteliv med extra komfort, snygg och stilren design - och med hög kvalitet? Välkommen in till någon av våra butiker och provsitt våra loungemöbler, ute-sittgrupper och baden-baden, eller så köper du dina snygga utemöbler online på mio.se.