Utesoffor

18 varor
;

Utesoffor för olika stilar

Är det dags att piffa uteplatsen? Eller är du sugen på att skapa en mysig oas i din trädgård? En utesoffa kan vara den perfekta lösningen för en mysig sommar på din veranda! På Mio hittar du många olika typer av snygga utesoffor i olika storlekar, stilar och färger. Utesoffan passar lika bra på balkongen som på terrassen eller i ditt uterum. Vi har små utesoffor för två personer som passar på en inglasad balkong eller på en liten uteplats, men också stora hörnsoffor som man kan ha utomhus på trädäcket och som rymmer många, upp emot 8 personer. Och självklart passar alla våra utesoffor även toppen i växthuset, uterummet eller vinterträdgården.

Utesoffa - som tål alla väder

I vårt sortiment av utesoffor hittar du flera snygga alternativ, och de kommer i olika material som trä, konstrotting, aluminium och stål. Samtliga utesoffor tål att stå ute även när det regnar, men kom ihåg att förvara utesoffans dynor under tak eller i en dynbox då dessa inte tål att stå ute i regnet. Utesoffor håller sig alltid bättre om man skyddar dem. Vi har flera olika överdrag till utemöbler som förlänger livslängden på dina utemöbler. Under vinterhalvåret är det bra att förvara din utesoffa torrt. Oavsett om du vill ha en vit utesoffa i furu, en trädgårdssoffa i svart eller naturfärgad soffa i konstrotting eller en stilren aluminiumsoffa - hos oss har du många utemöbler att välja mellan.

Soffa att ha utomhus - perfekt för din sittgrupp

Det finns många sätt att möblera en terrass eller en veranda, och har du ett stort utrymme kanske du behöver flera olika sittplatser. Detsamma om du har flera uteplatser kan den ena rymma en matgrupp, medan den andra kan ha loungemöbler. En utesoffa gör sig fint i en sittgrupp, kanske tillsammans med fåtöljer eller så har du två utesoffor tillsammans med ett utesoffbord. Hos oss kan du köpa utemöblerna i set eller var för sig. Det är inte svårt att skapa en härlig lounge eller utemiljö med en bekväm och snygg utesoffa. Välj en stor 3-sitssoffa som man kan ligga bekvämt i - toppen när du vill vila i sommarsolen - eller så väljer du en 2-sits utesoffa om du vill skapa en mindre soffgrupp. Hörnsoffa i konstrotting med bekväma dynor är också en populär variant, då får hela familjen och vännerna plats!

Köp din utesoffa i någon av alla våra butiker, eller handla direkt på mio.se!