Dynboxar & möbelskydd för förvaring och skydd

Ett litet cafébord med hopfällbara stolar till balkongen, en stor grupp loungemöbler till terrassen eller varför inte en matgrupp till altanen? När du väl har införskaffat dig de där utemöblerna som du så länge drömt om behöver de skyddas från väder och vind. Då kommer de både att hålla bättre och se nya ut under längre tid. Mios möbelskydd finns i flera olika storlekar anpassade utifrån våra utemöbler. Hos oss hittar du möbelskydd i både rektangulär och cylindrisk form och i följande mått: 200x200x100 cm, 150x150x100 cm, 150x250x100 cm, 220x270x100 cm, 250x250x100 cm, 100xØ180 cm, 120xØ250 cm. Mio har också överdrag för parasoll (länk till parasoll) i måtten 250xØ55 cm, och till hammock (länk till hammock) i måtten 254x190x143.

För att även skydda dynorna till utemöblerna hittar du också dynförvaring hos Mio. Kanske passar en svart vattentät dynbox i konstrotting bäst på din altan? Eller varför inte en grå dynbox i textilväv för lite mer skyddade lägen. Dynboxarna kan med fördel även användas för att förvara andra saker i som rör ditt uteliv, som parasoll och solskydd när de inte används.

Vilken dynbox är bäst?

Det beror på vad du är ute efter för egenskaper när det gäller dynförvaring. Hos Mio finns dynboxar i olika storlekar (160x93x16 cm, 136x84,5x74 cm och 161x84,5x82 cm) och i olika material. Mio har vattentäta dynboxar i svart konstrotting och dynboxar i grå textilväv med handtag som gör den lätt att flytta.

Är dynboxar vattentäta?

Det finns dynboxar för olika ändamål och miljöer. Står din dynbox i trädgården eller på en öppen altan eller balkong rekommenderar vi Mios vattentäta dynbox i konstrotting. Den är handflätad och ingen fukt kan ta sig in. Konstrotting är lätt att sköta och torkas enkelt av då och då. Mios dynbox i textilväv bör inte stå i direkt regn utan i ett mer skyddat läge. Under tak eller för den inglasade balkongen, växthuset eller uterummet.

Möbelskydd för utemöbler

Hur skyddar man utemöbler? Förläng livslängden för dina utemöbler med ett möbelskydd. Möbelskydden skyddar trädgårdsmöbler som utebord, utesoffor, utestolar, parasoll och hammockar mot väder och vind. Vare sig du har dina utemöbler på balkongen, i trädgården eller på altanen mår de bra av att skyddas mot regn, solstrålar och blåst då du inte använder dem. Mios möbelskydd är tillverkade i grå polyester och har antingen dragkedja eller öljetter och dragsko.