Balkongmöbler

37 varor
;
Visar 24 av 37 produkter

Balkongmöbler för stor eller liten uteplats

Visst är det härligt att kunna sitta ute på balkongen och njuta av en kopp kaffe i sommarsolen? Hos Mio hittar du balkongmöbler och caféset som passar för både stor och liten balkong. Ska du köpa nya balkongmöbler hittar du det hos oss - oavsett vilken stil du har eller vilken storlek du har på din balkong. Snygga balkongmöbler är viktigt, det kan verkligen förhöja känslan utomhus och på samma gång förstora ditt boende. Man vill ju ha det lika fint ute som man har inne!

Caféset & balkongbord

Har du en liten balkong som bara rymmer en liten utegrupp eller ett caféset? Eller vill du kunna rymma den under ditt parasoll? Hos Mio hittar du cafémöbler som bord och stolar i aluminium, svart och vitt och andra färger i snygg elegant stil. Vem har sagt att en balkong inte kan se härlig och lyxig ut? Med ett litet caféset (bord och två stolar) på balkongen kommer du alltid kunna sitta ute och njuta av ljuset, ett glas vin eller en kopp kaffe. Vill du ha ett caféset med ett hängande balkongbord? Vi har snygga balkongbord som du enkelt kan hänga upp på balkongräcket - och självklart har vi flera olika passande caféstolar och balkongstolar att matcha till ditt balkongbord!

Caféset behöver ju inte enbart placeras på en balkong, de passar också bra på den lilla uteplatsen eller terrassen. Kanske behöver du en trevlig sittplats på framsidan av huset eller nere på din brygga? Cafémöbler är mångsidiga och passar oavsett hur din trädgård, uterum eller växthus ser ut.

Loungemöbler för balkongen

Vill du ha en mer avslappnad lounge på din balkong? Då ska du satsa på en balkongsoffa, ett lågt balkongbord och massa gröna växter! Hos oss hittar du flera olika utesoffor som passar för balkong, och som rymmer flera personer. Kanske är du sugen på en balkongsoffa i vädertålig konstrotting? Att skapa en mysig lounge på balkongen med våra loungemöbler är inte svårt!

Vi har också flera bekväma utefåtöljer och solstolar som passar för balkong, perfekt när man vill ligga och vila i solen utomhus. De kommer också i olika färger och stilar. Hos Mio hittar du också utemattor som passar som balkongmattor - perfekt när du har ett trist balkonggolv som du vill dölja, eller när du vill addera en skön och ombonad känsla på din balkong.

Alla våra utemöbler är anpassade efter det nordiska klimatet och tål att stå utomhus, men mår alltid bättre av att skyddas. Här hittar du våra möbelskydd.

I Mios sortiment av balkongmöbler hittar du:

  • caféset
  • loungegrupp
  • balkongstol
  • balkongbord
  • solstol
  • hopfällbara stolar
  • upphängningsbart bord
  • balkongsoffa

Köp dina balkongmöbler i någon av våra butiker eller köp dem online på mio.se.