Solstolar & solsängar

11 varor
Miljö
Produkt
;

Koppla av i sköna solstolar & solsängar

Koppla av under sommarens sköna dagar i en solstol eller solsäng från Mio. Inred fint vid poolen med sköna solsängar, solstolar och varför inte någon fin trädgårdsdekoration? Vi har solstolar som gör att du kan njuta maximalt av sommarsolen och din lediga tid. Du hittar dem i olika stilar, material, färger och storlekar så att du kan välja den som passar dig bäst.

Vilken solstol vill jag ha?

Hur spenderar du helst din sommar? I en baden-baden? Den klassiska, bekväma och stabila solstolen är alltid populär. Den är enkelt att luta sig tillbaka i och har en justerbar nackkudde för extra bekvämlighet. Välj mellan olika färger och hitta din baden-baden hos oss på Mio. Gör din stund i solen extra lyxig med ett kompletterande brickbord, där du kan ställa kaffekoppen, drinken eller lägga boken när du tar en lur. Skaffa två baden-baden och ställ ett litet utebord mellan dem så att du kan slappna av tillsammans med någon du tycker om.

Eller varför inte njuta extra i sommar i en solsäng från Mio. Hos oss hittar du den perfekta solsängen både för dig som älskar att sola, vill läsa eller helt enkelt bara njuta av tillvaron, kanske under ett matchande parasoll. En snygg och stilenlig solsäng med ställbar rygg höjer kvaliteten på din sommar.

Föredrar du att ta med dig solstolen till stranden eller picknicken hittar du självklart en snygg och smidig fällstol, perfekt för ändamålet, hos oss. Välj stolen i din favoritfärg och njut av sommaren fullt ut. Vi vill att du enkelt ska njuta av livet, både inne och ute. Hos oss på Mio hittar du utemöbler för alla sommarens sköna stunder.