Utebord

27 varor
;
Visar 24 av 27 produkter

Utebord & balkongbord för ett skönare liv utomhus

Duka upp för sommarens alla måltider på något av våra snygga och funktionella utebord från Mio. Du hittar bord i alla stilar att ha utomhus och som passar för alla dina och din familjs härliga fikastunder, sköna middagar och somriga frukostar. Vi har utemöblerna och inredningen som gör din uteplats eller din balkong till din absoluta favoritplats.

Vilket utebord behöver jag?

Vill du ha ett klassiskt bord i trä med plats för många eller ett nättare bord där du kan använda ytan maximalt? Vi har bord i alla stilar, olika storlekar och material så att du enkelt kan komponera ditt eget uterum. Cafébord och stolar, mindre trädgårdsbord, rymliga middagsbord, runda soffbord, hängande balkongbord och mycket mer. Vill du inte mixa och matcha själv har vi flera matgrupper med utebord och utestolar.

Hur tar jag hand om mitt utebord?

Våra utebord och utemöbler är tillverkade i material som är lätta att sköta om, läs hur du tar hand om möblerna i skötselråden så håller de längre. Många av våra bord är också praktiskt hopfällbara och därmed lättare för dig att förvara.