Loungemöbler

57 varor
Miljö
Produkt
;
Visar 24 av 57 produkter

Loungemöbler för uteplatsen

Flytta ut vardagsrummet och skapa dig ett uterum att trivas i med hjälp av härliga utemöbler. Oavsett om du har balkong, altan eller en stor trädgård kan du med hjälp av våra snygga loungemöbler och balkongmöbler på Mio göra ditt utomhus-vardagsrum till en plats där både du, vänner och familj trivs. Vi hjälper dig att skapa ditt drömhem även utomhus.

Hitta loungemöblerna som passar dig

Ta vara på soliga dagar och njut av sommarvärmen i en skön utesoffa. Varför inte kombinera med en skön loungefåtölj och ett stilenligt utebord – runt eller fyrkantigt – för goda sommardrinkar och härliga fikastunder? Välj bra sommarmöbler efter dina behov och ditt utrymme. Hos oss på Mio hittar du allt från klassiska trädgårdssoffgrupper i trä till stilsäkra och bekväma loungegrupper i såväl snygg och lättskött aluminium, handflätad konstrotting som snabbtorkande textilväv – de är lika sköna att titta på som att sitta i. Du hittar dem också i olika storlekar som passar dina utrymmen, oavsett om du söker en nätt balkongsoffa eller en loungegrupp där hela familjen får plats. Väljer du någon av våra snygga utomhusmöbler med bekväma och lättskötta dynor är succén garanterad.

Ta hand om dina utemöbler

Hos oss på Mio har vi lättskötta utemöbler, soffor, utestolar och bord som är gjorda för att du ska kunna trivas i dem utomhus, år efter år, sommar efter sommar. Ta hand om dem så håller de ännu längre. Många av utegrupperna mår bäst av att förvaras torrt och svalt under den kallare delen av året. Läs skötselråden för produkten hur du bäst skyddar dem. Se vår guide om hur du vårdar dina utemöbler här.