Bli en del av Mio-laget

Drömmer du om att hjälpa kunder att skapa hem att trivas i och vara stolta över? Det gör vi! Vi söker alltid efter de bästa medarbetarna som vill följa med på vår resa mot att bli Sveriges destination för möbler och inredning.

För oss på Mio är det viktigt att ha möjlighet till att utvecklas och prestera som individ samtidigt som det är viktigt att kunna vara en lagspelare. En av våra värderingar är laget och det är den gemensamma prestationen som tar oss framåt mot våra mål. 

Vi vill att såväl kund som medarbetare trivs och inspireras på Mio. Vår gemensamma värdegrund utgår från alla människors lika värde och vi accepterar inte diskriminering eller kränkande behandling av något slag.

Lediga tjänster

Laddar...
Hämtar tjänster

Spontanansökning

Vi tar emot spontanansökningar löpande via vårt rekryteringsverktyg till alla butiker och till servicekontoret i Tibro.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 75 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.

Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i.