Viktig information just nu!

Varning för bluff-sms

Ju mer välkänt ett varumärke/företag är, desto större är risken att det missbrukas av personer med oärliga avsikter. Det förekommer att det skickas olika typer av bluff-meddelanden från personer som utger sig för att vara Mio – och vi uppmanar därför dig att vara uppmärksam på vilken typ av meddelande du har fått skickat till dig.

I ett bluff-sms uppmanas ofta du som mottagare att ringa ett samtal där du vidare uppmanas att överföra pengar via bank-id. **Var uppmärksam på att dessa SMS inte kommer ifrån Mio. **

Känner du dig osäker kan alltid kontakta vår kundservice för att kontrollera uppgifterna du fått i meddelandet.

Trygg kommunikation via SMS

Vi kommunicerar ofta med våra kunder via sms. Till exempel vid bokning av leverans eller när en order behöver uppdateras. Det händer att vi även bifogar länkar till dig i dessa sms. Syftet är då ofta att du behöver bekräfta en tid eller påminnas om en leverans eller justering. Länkar som leder till vår hemsida, den du är på nu, kan du känna dig trygg och säker med. 

På vår hemsida hittar du också inloggning till ”Mina sidor” – där kan du också se dina ordrar och följa dina leveranser. Vilket är extra tryggt! 

Varning för falsk hemsida för Mio

Vi vill varna våra kunder för att det just nu pågår bedrägeriförsök via falska Miosidor.

Bedragare stjäl bilder och försöker kopiera vår hemsida och publicerar trovärdiga sidor med syfte att lura våra kunder på den svenska marknaden att handla. Dock kommer det aldrig att levereras några varor. Dessutom kommer de som handlar att på vissa sidor bli debiterade i dollar för de köp som görs. Mio har absolut inget med dessa sidor att göra. Vi anmäler de vi upptäcker och vill här ta tillfället i akt att varna för att de finns.

Den enda sidan Mio driver försäljning på är sidan du är på nu, www.mio.se

Leveranstider

På Mio har vi alltid ett stort urval av möbler och heminredning i lager, i våra butiker och på vårt centrallager med trygga och säkra leveranser för dig som kund.

För produkter som inte är färdigproducerade och behöver beställas är vi beroende av varuförsörjning som idag påverkas av händelser i Europa och övriga omvärlden. Faktorer som tyvärr ligger utanför vår kontroll och normala planering vilket i vissa fall påverkar vår möjlighet att garantera exakt leveranstid. 

I dessa speciella fall kommer vi hålla dig som kund informerad om leveranstiden skulle påverkas och i samband med detta ge dig möjlighet att justera din order. 

2022-03-21

Har du fått ett bluffmejl?

Om du får ett mejl som innehåller erbjudanden eller undersökningar som uppmanar dig till att fylla i uppgifter eller klicka på länkar ber vi dig vara extra uppmärksam på avsändaren. Vår rekommendation är att genast radera mejlet. Har du öppnat mejlet så uppmanar vi dig att inte klicka på några länkar eller lämna ut några uppgifter.

Vi på Mio står inte bakom denna typen av utskick eller meddelanden. Alla våra erbjudanden och tävlingar kan du läsa om på vår hemsida eller i butik. Skulle du ha några frågor, vänligen kontakta vår kundservice eller prata med vår personal i din närmaste butik.