Utemöbler

277 varor
;
Visar 24 av 277 produkter

Utemöbler för din uteplats

Säsongens utemöbler är här! Gör balkongen, terrassen, uterummet eller trädgården till ett njutbart extrarum för såväl soliga dagar som svala kvällar. Oavsett om du letar efter utemöbler till trädgården, balkongmöbler till balkongen, utemöbler som utestolar, en loungegrupp till altanen så hittar du allt du behöver för att maxa utelivet hos oss på Mio. Visst är det härligt att kunna njuta av livet även utomhus med bekväma och snygga utemöbler?

Möbler för balkongen & uteplatsen

Utegrupper och loungesoffor som passar till den lilla balkongen hittar du hos oss, liksom utomhusmöbler för en liten uteplats, såväl som den stora altanen. Stora utesoffor, hörnsoffor för uteplats och matgrupper för trädgården - kolla runt i vårt stora sortiment av trädgårdsmöbler och utemöbler i olika stilar, färger och former. Vill du ha en mer rustik look med trämöbler, eller är svart konstrotting mer du? Här hittar du allt du kan önska dig! En uteplats kan göras precis lika stilren och elegant som hemmet inomhus.

Allt för uterummet & trädgården

Hos Mio hittar du allt från små sidobord till utesoffan och hängbord för balkongen, till stora trädgårdsgrupper, utesoffa och parasoll. Härliga hängmattor & hammockar, sköna solstolar och praktiska dynboxar. Vi har också allt du behöver för matlagningen, som grillar och grilltillbehör som passar i uteköket, utomhusbelysning och dekoration för trädgården, utekrukor och självklart också terrassvärmare! Allt för att du enkelt ska kunna skapa din oas, oavsett storlek och stil.

Välkommen in till någon av våra butiker, eller köp dina utemöbler online på mio.se!