Hängmattor & hammockar

4 varor
;

Sköna hängmattor & hammockar

Koppla av en stund i någon av våra hammockar, hängmattor eller hängstolar. En hängmatta eller en hängstol är inte bara en snygg detalj när du inreder din altan eller balkong, utan kan också vara sommarens succé där du, familjen eller vännerna passar på att få välbehövlig avkoppling.

Finns det något mysigare än en hammock i en lummig trädgård? Det skulle vara en hängmatta då, eller en hängstol? Där kan man slappna av, gunga rofyllt och samtidigt få skydd från solen. Sommaren blir helt klart bättre med en hammock! Hos Mio hittar du hammockar, hängmattor och hängstolar som du kan ha på uteplatsen, i trädgården och på terrassen. Hammocken skapar en ombonad känsla, de är bekväma att slappa i, och de passar lika bra för avkopplande stunder som för sommarfester och mys.

Hammock - en upphängd trädgårdssoffa

Ordet hammock kommer från det karibiska arawakfolket och deras ord för fisknät, hamaka. I många andra länder betyder hammock hängmatta. En hammock kan beskrivas som en soffa upphängd i en ställning och som har soltak. En perfekt utemöbel för sommar och sol! När du inreder din trädgård eller uteplats blir en hammock ett fint blickfång, och en mysig samlingsplats för familj och vänner. Detsamma gäller ju för hängmattan - alla dras till den!

Hammock som kan fällas ut till en säng

På Mio hittar du bland annat en hammock som man kan fälla ryggstödet på så att den blir som en gungande säng. Perfekt när man vill ta en tupplur, läsa en bok eller lyssna på fågelkvitter och bin som surrar. Den blir garanterat barnens favoritmöbel i trädgården!

Hängmatta & hängstolar

Med en hängstol eller en hängmatta kan du skapa samma rogivande känsla som med en hammock. Häng din hängmatta mellan två träd, eller köp en hängmatta med färdiga ställningar - perfekt om du saknar träd men vill njuta av att vila på rygg på din altan eller baksida. Botanisera bland våra olika typer, i olika färger och material - allt för att hitta det som passar just din uteplats och din trädgård allra bäst.

Hängstolar är både snygg och skön inredning

Med oss på Mio blir det enkelt att inreda även utomhus. Vi har utemöblerna och inredningsdetaljerna för såväl din balkong, din trädgård eller uterummet. Våra hängmattor och hängstolar är tillverkade i tåliga textilier av bomull och polyester, som du enkelt kan hålla rena med hjälp av en vår textiltvätt. Perfekta för lata semesterdagar och sommarens alla rofyllda stunder och lätta att stuva undan under årets kalla månader.

Kom in till någon av våra butiker och kika på hela vårt sortiment av utemöbler, eller så köper du din hammock online på mio.se.