Utebelysning

50 varor
;
Visar 24 av 50 produkter

Lys upp uteplatsen med utebelysning

Det är inte bara inomhus som belysning kan göra underverk. Utebelysning ger dig möjlighet att skapa både vackra och trygga miljöer i din trädgård, på balkongen, fasaden eller uteplatsen.

Skapa stämning med upplyst utemiljö

Utomhusbelysning hjälper dig inte bara att se bättre under mörka kvällar utan handlar också om att skapa en välkomnande känsla kring ditt hem och göra det lättare att kunna njuta av trädgården och hela hemmet. Det ska vara mysigt att umgås utomhus även efter solnedgången.

Dekorera trädgården, altanen eller balkongen med uteljusslingor som lyser upp och skapar skön stämning. Ett kul tips är att hänga ljusslingor och belysning från parasollet för att öka trivselfaktorn. Markera entréer och dörrar med en fasadbelysning och skapa ett levande landskap i trädgården med pollare, trädgårdslyktor och belysning i marken.

Med belysning i marknivå kan du lysa upp och lyfta fram dina rabatter och låt trädgården leva även under dygnets mörka timmar. Uterummet kan få den rätta känslan med lyktor, dekorationsbelysning, ljusslingor och golvlampor.

Smarta solceller

Varför inte prova en solcellslampa till fasaden? Den laddar sig själv under dagen och börjar sprida ljus när skymningen kommer. Många undrar om man kan ha solcellslampa även under vinterhalvåret och svaret är att de fungerar lika bra oavsett årstid eftersom solceller absorberar solljus även under vintern. Solceller måste inte ha direkt solljus utan fungerar även i indirekt solljus som när det är molnigt eller när solen reflekteras mot till exempel ett snötäcke eller en annan byggnad.

Portabla lampor

Med belysning som passar lika bra inne som ute kan du med fördel lysa upp uteplatsen sena sommarkvällar och andra kvällar ge dig sällskap i fåtöljen inomhus. Låt en portabel lampa följa med dig dit du går och slipp sladdar med en smart laddbar och portabel belysning.