Sittdynor

5 produkter
 • Outlet -51%
  Recycle Frans
  Recycle Frans
  Stolsdyna, 40x40 cm
  49:-
  99:-
 • Voda
  2 varianter
  Voda
  Dyna till utestol
  299:-
 • Outlet -50%
  Tullgarn
  Tullgarn
  Utedyna
  400:-
  800:-
 • Kampanj -20%
  Cadiz
  Cadiz
  Dyna till solsäng
  799:-
  999:-
 • Kampanj -20%
  Elba
  2 varianter
  Elba
  Dyna till utefåtölj
  319:-
  399:-

Slå dig ner på sköna och fina sittdynor

Att få slå sig ner i en solsäng eller utefåtölj på semestern är väl den perfekta avkopplingen. Både för dig som vill vara i solen eller för dig som vill koppla av i skuggan under ett parasoll. Hos Mio hittar du dynor till dina utemöbler som gör det ännu mer bekvämt att tillbringa tid i trädgården, på altanen, uteplatsen eller balkongen. Maximera komforten med en stolsdyna till utefåtöljen, utestolen eller positionsstolen.

Inga utemöbler att använda dynorna till? Hos Mio hittar du allt du behöver för att göra balkongen, terrassen, uterummet och trädgården till ett njutbart extrarum.

Dynor till utemöbler

Våra dynor är tillverkade i Dralon – ett vattenavvisande material perfekt för utomhusbruk. Utedynorna finns i olika färger och modeller med och utan ryggstöd. Vi har också stolsdynorna Recycle i återvunnet material, 70% återvunnen bomull och 30% återvunnen polyester. Sittdynan ingår i en serie och finns i flera fina färger och mönster som du kan mixa och matcha.

Hur förvarar man utedynor?

Även om dynorna är gjorda för att tåla utomhusklimat är det bra om du förvarar dem fuktfritt i en passande dynbox. Hos Mio hittar du både dynboxar och möbelskydd.

Hur sköter man om sittdynor?

Det varierar från dyna till dyna. Alla våra dynor kan handtvättas. Vissa kan även maskintvättas i handtvättsprogrammet eller tvättas med textiltvätt.

Köp dina sittdynor i någon av alla våra butiker eller besök mio.se.