Förläng möblernas livslängd med möbelvård!

Behöver dina möbler oljas, vaxas eller impregneras? Förläng dina möblers livslängd och håll dem rena och fina med rätt möbelvård. Här hos Mio hittar du tex läderfärg och produkter som du kan använda för lädervård, tex om din skinnsoffa eller läderfåtölj har fått en fläck eller behöver fräschas upp. Speciella rengöringsprodukter för skinnmöbler hittar du hos oss.

Vi har även möbelimpregnering vilket är bra för de möbler som står ute stora delar av året. Och för dina utemöbler i trä har vi träolja och annan typ av möbelolja som kan vara bra att använda. Behöver dina trämöbler möbelvax för att få den där rätta fina ytan? Eller har du fått fula ringar i ditt träbord efter glas och skålar? Misströsta inte - vi har produkter som fixar det också! Liksom möbelpolish som passar för de flesta möbler i hemmet!

Förnya dina soffa, fåtölj eller säng!

Behöver du göra rent din soffa eller fåtölj i tyg? Då kan du få hjälp av torrschampo och andra rengöringsprodukter för tygmöbler. Hos Mio hittar du fläckborttagare för tygmöbler, soffkuddar och dynor samt spray som skyddar dina möbler. Köp dem i butik eller online på mio.se!

Psst! Som medlem Mio så får du halva priset på möbelvård! Bli medlem här