Bord

254 varor
Miljö
Produkt
;
Visar 24 av 254 produkter

Bord för olika rum och tillfällen

Inget hem utan ett bra bord! På Mio erbjuder vi ett stort sortiment av bord som passar i alla hemmets rum; bord för vardagsrum, bord för kök, matsal och bord för sovrum och hemmakontor. Hos oss hittar du snygga bord som passar din inredningsstil, samtidigt som det är optimalt utformat för det du vill använda det till.

Behöver du ett bord där barnen ska göra sina läxor, eller där familjen samlas för middag, eller behöver du enbart ett litet bord för blommor, eller ett runt bord för spelkvällar? Kanske behöver tonåringen ett sminkbord, eller ett skrivbord för gaming? Bord kan komma till nytta på många olika sätt i ett hem! Beroende på vilket rum du letar bord till och hur du planerar att använda det finns det hos oss på Mio en mängd olika varianter att välja mellan och även bord i olika material. Letar du efter ett massivt bord i ek, ett elegant glasbord eller kanske ett marmorbord?

Bord i olika höjder och storlekar!

Vi har allt från småbord till stora bord, runda, ovala bord eller fyrkantiga och rektangulära bord. Och i vårt stora sortiment hittar du även avlastningsbord, sängbord, köksbord, skrivbord, sidobord, nattduksbord, barbord, soffbord och matsalsbord - bland mycket annat! Allt i olika stilar och prisklasser så du kan hitta ett bord som passar dig och ditt hem.