Sängbord

39 varor
;

Sängbord för sovrummet

Vi har alla olika rutiner och behöver olika saker nära till hands när det är läggdags. Ett sängbord (eller nattduksbord som det också kallas ibland) är därför inte bara ett vackert komplement i din sovrumsmöblering utan dessutom ger det en praktisk avlastningsyta för allt du behöver under kvällen och natten. Hos oss på Mio hittar du sängbord i flera olika stilar, så du kan hitta ett som passar dig och har plats för allt just du behöver.

Vägghängt sängbord

Bor du litet eller vill slippa möbler som står på golvet kan ett sängbord som du monterar i väggen vara ett bra alternativ. En hylla som är vägghängd ger dessutom en luftig och minimalistisk känsla i sovrummet som många uppskattar. I vårt sortiment av nattygsbord hittar du olika vägghängda sängbord, perfekt för dig som bara behöver lägga undan en mobil eller en klocka när det är sovdags.

Svart eller vitt sängbord?

Populära färger på nattduksbord är svart och vitt, men många vill också ha sängbord i trä som till exempel ek. Andra vill gärna att sängbordet ska matcha sängramen, och då kan nattduksbordets mått vara viktigt. Hur högt ska sängbordet vara? Vanligaste måttet är ca 70 cm högt. Det brukar passa till en normalhög säng.

Litet sängbord

Om man inte vill att sängbordet ska ta för mycket plats kan det räcka med ett litet sängbord. En del små sängbord har bara en låda som man kan lägga undan saker, medan andra har flera lådor. Hos oss på Mio har vi också flera möbelserier där sängbordet matchar den större byrån.