TV-bänkar & mediamöbler som kompletterar vardagsrummet

En tv-bänk är bra att ha i tv-rummet eller vardagsrummet. På Mio hittar du TV-bänkar och mediamöbler för de flesta rum där du vill kunna se på tv, spela spel eller streama program. Det bästa med en tv-bänk - förutom att den bidrar med en snygg stil till rummet - är att man kan gömma undan alla sladdar som ofta hör till tv:n som blinkande wifi-routers, laddsladdar och spelkonsoler.

Svart tv-bänk

På Mio hittar du ett brett utbud av tv-bänkar i olika stilar, allt från stilrena svarta tv-bänkar till mer rustika tv-bänkar i återvunnet trä, men också tv-bänkar i ek, eller med metallben. Här hittar du tv-bänkar i olika färger, som svart, vitt och i naturliga tränyanser. Förutom tv-bänkar med öppen förvaring med olika hyllplan, har vi självklart också tv-bänkar med förvaring, som lådor och tv-bänkar med luckor, perfekt när du vill gömma undan prylar, sladdar och konsoler, tex.

Hur hög ska en TV-bänk vara?

Hur högt ska tv:n placeras? Ett riktmärke är att sätta sig i soffan eller din favoritplats, och sen ska tv:n placeras så att mitten av tv:n är i linje med dina ögon. Då har du en bra höjd på din tv-bänk, och kan samtidigt hålla nacken neutral. Om du behöver böja nacken bakåt har du troligen en för hög tv-bänk, men det beror också på hur du sitter. Har du en väggmonterad tv kan en lite mindre och nättare tv-bänk vara smart, för att förvara sladdar och annat.

Kom in till någon av våra butiker och provsitt en soffa samtidigt som du kollar in vilken tv-bänk eller mediamöbel som passar bäst hemma hos dig. Du kan också köpa din tv-bänk online på mio.se - alltid fri frakt när du hämtar i butik - click & collect!