Mattor för alla rum i hemmet

På Mio har vi mattor för alla hem, alla rum och i alla stilar. Att gå på, stå på, ligga på eller sitta på. Mattor är bra till mycket. De ramar in och lyfter fram möblerna som står på dem. De dämpar ljud och bidrar till att ljudnivåerna i hemmet blir behagliga.

Låt mattan förstärka din stil. Vi har mattor i olika mönster; vävda, med tryckt mönster, och i olika material som ull, viskos, rya och mattor i jute - bland mycket annat! Vi har också ett stort sortiment av mattor i olika storlekar. Små och stora. Korta och långa. Runda och rektangulära. Släta och lurviga mattor. Enfärgade och mönstrade mattor. Mattor med och utan frans och mattor med kantband. Mattor kan rama in matplatsen, sticka ut i vardagsrummet eller ge färg och liv åt en enfärgad möblering.

Vilken matta ska du välja?

Vilken matta du ska välja beror såklart på din personliga stil, men det är också viktigt att tänka på vilken funktion mattan ska ha. Mattan kanske ska fungera på flera olika sätt. Den kanske inte bara ska vara en inredningsdetalj som sätter din stil utan även fungera som skydd mot golvet, dämpa ljud eller värma ett kallt golv? Du kanske behöver en dörrmatta, eller en gångmatta för hallen som tål slitage. Eller en slittålig matta som du kan ha i grovköket, uterummet eller tvättstugan? Då är våra utemattor ett bra alternativ. De funkar lika bra ute som inne. Vi har även ett stort sortiment av mattor för badrummet, badrumsmattor som inte bara gör det bekvämt att stå på badrumsgolvet, utan som också adderar lite stil.

Vilken matta passar din inredningsstil, dina behov och ditt hem?

Vi lovar att valmöjligheterna på Mio är fler än dina önskemål. Det finns en mängd olika former, färger och material att välja mellan. Tänk på att mattan gärna får fungera fint med resten av inredningen och förstärka din egen personliga stil. Behöver du en mjuk tuftad matta, eller en ullmatta till sovrummet? Eller en stor mjuk och härlig matta till vardagsrummet? Där du kan landa mjukt. Rulla runt, eller kanske till och med sova en stund? En snygg och behaglig matta är så mycket mer än något som ska täcka golvet. Välj den med kärlek. Låt den ta plats. Med lugg eller utan. Mjuk och len eller lite mer åt det rustika hållet med en naturnära känsla. Iögonfallande eller diskret. Du väljer! En matta kan förändra ett helt rum. Välkommen in till någon av våra butiker och titta närmare på våra mattor eller köp dem online på mio.se.