Visar 24 av 25 produkter

Gångmattor för olika delar av hemmet

En gångmatta är en matta som passar perfekt i utrymmen där man ofta passerar i hemmet, tex i hallen, i en korridor, i köket på uteplatsen eller på balkongen. Hos Mio hittar du ett stort urval av gångmattor i olika typer av material, storlek och färger. Ska du ha din gångmatta i hallen? Tänk på att välja ett tåligt och slitstarkt material som står emot smuts och väta. En gångmatta kan du ha varsomhelst i ditt hem där du har ett långsmalt utrymme, kanske nedanför en säng eller en passage mellan kök och matbord?

Snygg gångmatta

Oavsett om du vill ha en slitstark gångmatta i jute eller sisal som ger hemmet en lite mer naturlig eller rustik stil, eller om du vill ha något mer elegant. Hos Mio hittar du olika stilar som passar dig. En gångmatta med mönster, eller en slätvävd matta passar också bra i sovrum eller i vardagsrum. En gångmatta i ull är ett bra alternativ eftersom de är naturligt smutsavvisande och enkla att hålla rena. De passar också i alla hemmets rum.

Vilken storlek på gångmatta ska man ha?

En vanlig storlek på gångmatta är 80 cm bred och 250 cm eller 300 cm lång. Men allt beror ju på hur stort utrymme du vill täcka. Ibland räcker det med en liten gångmatta, som inte är så lång, för de mindre utrymmena, och ibland behöver man en lång matta för att täcka hela hallen eller korridoren. Gångmattor fungerar också utomhus, beroende på material. Till uterum eller täckta altaner kan du ha våra gångmattor som inte bara adderar stil, de är också behagliga att gå på och skapar en mer ombonad känsla. Och mattor dämpar också ljud, vilket kan vara trevligt.

Köp din gångmatta hos oss, antingen i någon av våra butiker eller online på mio.se.