Härliga och sköna rya- och tufftade mattor

Vem vill inte sätta fötterna på en skön ryamatta, alltså en härlig matta med lång lugg? På Mio har vi ryamattor för alla hem, alla rum och i alla stilar. Att gå på, stå på, ligga på eller sitta på. Mattor är bra till mycket. De ramar in och lyfter fram möblerna som står på dem. De dämpar ljud och bidrar till att ljudnivåerna i hemmet blir behagliga. De bidrar också till värme. Sänk temperaturen inne och investera i några mysiga och sköna mattor som värmer dina golv.

Låt mattan förstärka din stil. Vi har både enfärgade och mönstrade ryamattor. Vi har också ett stort sortiment av mattor i olika storlekar. Små mattor och stora mattor. Runda och rektangulära. Mattor kan rama in matplatsen, sticka ut i vardagsrummet eller ge färg och liv åt en enfärgad möblering. Oavsett om du söker en stor, vit ryamatta eller rund matta med lång lugg hittar du snygga mattor att välja mellan hos oss på Mio.

Vilken matta ska jag välja?

Det beror såklart på din personliga stil, men det är också viktigt att tänka på vilken funktion mattan ska ha. Mattan kanske ska fungera på flera olika sätt. Den kanske inte bara ska vara en inredningsdetalj som sätter din stil utan även fungera som skydd mot golvet, dämpa ljud eller värma ett kallt golv – det är behagligt att sätta fötterna i en lurviga sovrumsmatta det första du gör när du svänger benen över sängkanten.

Vi lovar att valmöjligheterna på Mio är fler än dina önskemål. Det finns en mängd olika former, färger och storlekar att välja mellan. En snygg och behaglig ryamatta är så mycket mer än något som ska täcka golvet. Välj den med kärlek. Låt den ta plats. Mjuk och len eller lite mer åt det rustika hållet med en naturnära känsla. Iögonfallande eller diskret. Du väljer! En matta kan förändra ett helt rum. Välkommen in till någon av våra butiker och titta närmare på våra mattor eller köp dem online på mio.se.