Posters och tavlor

796 varor
;

Liva upp väggen med posters och tavlor!

Vill du liva upp dina väggar med tavlor eller posters? Hos Mio hittar du ett stort utbud av väggkonst i olika stilar - till bra pris och med högsta kvalitet! En tavla eller en poster kan sätta tonen för ett rum, addera stil och skön känsla men också skapa ett mer ombonat uttryck i ditt hem.

När det hänger tavlor eller posters på väggarna vet man att någon bor i hemmet! Här hittar du tidlösa motiv på posters, men också uppdaterade trendiga posters, liksom tidlösa tavlor som kan hänga i vilket hem som helst utan att kännas fel. Vi vill gärna inspirera inom design och inredning och varje rum i ditt hem förtjänar en snygg poster eller snygg tavla. Vi har väggkonst för vardagsrum, sovrum, kontor eller varför inte en snygg poster till badrummet?!

Posters & tavlor i färg och svartvitt

I vårt stora sortiment av tavlor och posters hittar du olika motiv i svartvitt, klassiska fotografiska posters, men också mer färgglada tavlor med abstrakta motiv i mer tidlös stil. Och här hittar du också posters och tavlor i olika storlekar som kan rymmas på både små och stora väggar - och vill du ha en hel tavelvägg har vi det också! Och självklart har vi också ramar till posters i passande storlekar och i olika färger.

Tavlor och posters online

Kom gärna in till någon av våra butiker och titta närmare på vårt utbud av väggkonst och ramar. Men alla våra posters, tavlor och ramar kan också köpas online, på mio.se. Varmt välkommen!