Posters

35 produkter
Visar 24 av 35 produkter

Liva upp väggen med snygga posters

Finns det något enklare sätt att liva upp väggarna i ett rum än att sätta upp en poster? Antingen nålar du upp den direkt på väggen eller så ramar du in den! Hos Mio hittar du hundratals olika posters som passar alla hem och inredningsstilar. Utforska utbudet och beställ det som passar dig. Här hittar du posters för alla rum i hemmet; vardagsrum, hall, sovrum, badrum och kök. I vårt stora sortiment av posters kommer du att hitta rätt poster för dig!

Svartvita posters

Just nu är svartvita posters trendiga, och hos Mio hittar du ett stort utbud av just det, några med abstrakta mönster, andra med tydliga motiv och inspirerande citat. Vi erbjuder också fotografiska posters med moderna motiv i svartvitt men också mer retroinspirerade posters i svartvitt. Mode-inspirerade posters som passar i tonårsrummet, posters som är mer retro och som passar till ett kök eller vardagsrum och vackra gamla fotografier översatta till posters… Hos oss hittar du mängder av inspirerande alternativ. Oavsett vilken designstil eller inredningsstil du har hemma så har vi en poster som passar till ditt hem!

Posters för barnrum

Letar du efter en poster till barnrummet? Vi har färgglada posters i fina motiv som passar barn - både flickor och pojkar. Vi har posters med djur, blommor, natur och lekfulla mönster och motiv som passar barn. Våra posters kommer också i olika storlekar, så de passar till ett litet barnrum, men också stora posters som täcker den större väggen. Vi har posters i storlekarna 50X70, 30X40 samt 21X30, men även flera andra storlekar.

På Mio hittar du också posters från Posterton som erbjuder ett stort utbud av posters i olika stilar och storlekar. Och självklart hittar du också ramar på Mio, som passar till dina posters. Rama in och komplettera din inredning med posters som lyfter rummet och ger det liv.

Besök någon av våra butiker och titta närmare på vårt sortiment, eller köp posters online på mio.se.