Ramar

19 varor
Miljö
Produkt
;

Ramar i olika färger, material och storlekar

Har du posters, affischer och fotografier hemma som skulle må bra av ramar? På Mio hittar du en uppsjö av olika ramar i olika stil och form som passar i hemmets alla rum! Valet av ram är mycket viktigt, det har nämligen stor betydelse för helheten och rätt ram till rätt motiv gör faktiskt skillnad. Välj bland vårt sortiment av ramar i olika färger, material och storlekar.

Ram 50X70 cm

Våra ramar kommer i flera olika storlekar, och en vanlig storlek är 50X70 cm. Vi erbjuder också ramar för stora posters och affischer som är 70X100 cm, och ramar för små posters som är 30X40 och 21X30 cm. Vi har även ramar i följande storlekar: 40X50 cm, 18X24 cm, 15X20.

Bordsramar

Vill du ha en fin ram att ställa på ett bord, byrå, eller i bokhyllan? Då kanske våra bordsramar är ett alternativ för dig? Dessa ramar passar utmärkt för foton, och kan enkelt bytas ut. Våra fotoramar kommer också i olika storlekar och stilar.

Ramar med passepartout

Våra ramar kommer utan passepartout, men dessa kan du köpa till enskilt. Våra passepartouter finns i två färger, svart och vitt och i olika storlek som passar i våra ramar. Vi har svarta ramar, vita ramar, ramar i naturlig ek och guldfärgade ramar. Oavsett vilken stil du har där hemma, eller hur din poster ser ut - vi har ramen för dig!

Välkommen in till någon av våra butiker för att titta närmare på våra ramar, eller köp dem online på mio.se!