Tavlor

41 produkter
Visar 24 av 41 produkter

Tavlor med olika motiv och storlekar!

Är du på jakt efter tavlor som piggar upp på väggarna där hemma? Då har du hittat rätt! På Mio hittar du ett stort utbud av tavlor i olika format som passar till hemmets alla rum; tavla för vardagsrum, sovrum, kök och barnrum. Oavsett vilken stil du har så erbjuder vi ett stort sortiment av väggkonst där du kommer att hitta dina favoriter. Hos oss erbjuder vi tavlor med olika motiv och i olika storlekar.

Färgglada tavlor

En del vill passa på att ge lite liv till väggarna med färgglada tavlor, särskilt om resten av inredningen går i mjukare och mer dämpade färger. Då kan en tavla liva upp! Men vi har också tavlor i mer beige, grå och vita nyanser som smälter bra in i en minimalistisk och jordnära stil. Bland våra motiv hittar ni tavlor med abstrakta motiv, men också tavlor med motiv från naturen, som landskap, träd, blommor och natur. Vi erbjuder också tavlor med ansikten, djur och kroppar.

Tavla i canvas

I Mios sortiment hittar du tavlor som är är tryckta på en canvasduk. Det kan vara tex fotografier som är tryckta på canvas, eller redan målade motiv. Duken är i sin tur fastsatt på en ram som sitter på baksidan av tavlan. En del av våra tavlor kommer färdigmonterade i ram, medan andra är utan ram. Flera av våra canvastavlor är också målade med oljefärg på motivet för att skap dimension och liv i tavlan.

Canvastavla - hur hänger man upp det?

Det är enkelt att hänga upp canvastavlor, eftersom de är ganska lätta. Och tack vare ramen som finns på baksidan är det enkelt att sätta fast en upphängning, tex en krok eller annan typ av upphängning. Flera tavlor på Mio kommer med upphängningskrokar redan fastsatta i ramen.

Oavsett vilken storlek du behöver, tex en stor tavla till en stor vägg i ett stort vardagsrum eller matsal, eller om du behöver en liten tavla till ett litet barnrum, eller kontor - hos oss hittar du flera olika tavlor i olika storlek. Kom in till någon av våra butiker och titta närmare på vårt sortiment av tavlor. Du kan självklart också köpa dina tavlor online på mio.se.