Visar 24 av 119 produkter

Stolar för extra sittplatser

Stolar förgyller tillvaron! Och gör den lite mer bekväm. Hos oss på Mio hittar du stolar i många stilar och färger som är anpassade för olika typer av behov. Stolar är en praktisk nödvändighet i vardagen, och Mio kan erbjuda ett stort utbud av stolstyper att välja och vraka mellan. Här finns något för hemmets alla rum. Du är självklart välkommen in till en av våra många butiker för att provsitta och hitta stolen som just du är ute efter. Eller varför inte handla direkt på mio.se?

Snygga stolar i Mios sortiment

Mio har en stor variation på stolar för hemmets alla rum och behov. I vårt sortiment hittar du skrivbordsstolar, kontorsstolar, barstolar, gamingstolar, matstolar, köksstolar, bänkar, pallar, stolsdynor och sitsar. Vi har någonting i alla prisklasser och smaker!

Vilken stol är bäst för ryggen?

Oavsett om du spelar datorspel och spenderar många timmar framför datorn, eller har ett stillasittande jobb, är en specialdesignad gamingstolar ett mycket bra alternativ rent ergonomiskt. Hos Mio har vi dessutom en rad andra ergonomiskt utformade stolar att välja mellan, som är höj- och sänkbara, samtidigt som de har justerbara tiltfunktioner som kan verka avlastande för rygg och nacke.