Matstolar

56 varor
Miljö
Produkt
;
Visar 24 av 56 produkter

Komplettera matbordet med snygga matstolar

På jakt efter nya matstolar? På Mio förstår vi hur viktigt det är för våra kunder att träffa precis rätt när det kommer till matstolar. Det är förmodligen de stolar du spenderar mest tid på, så det är viktigt att det blir rätt redan från början. Letar du kanske efter en köksstol i snygg design, eller är konstruktion och komfort viktigare för dig? Kanske söker du det bästa av båda världar? På Mio har vi allt du behöver för att skapa dina drömmars matplats!

Stoppade, retro eller traditionella matstolar?

På Mio har vi samlat många olika typer av matstolar för att kunna tillgodose så många stilar och behov som möjligt. Vi vet att det inte är det lättaste att hitta rätt stolar till just din utvalda matplats. Letar du efter stilrena retroinspirerade matsalsstolar i naturträ? Eller är du ute efter eleganta karmstolar? Kanske söker du stoppade stolar till matbordet i vardagsrummet för lite vardagslyx? Oavsett vilket så kan du vara säker på att Mio finns här för att hjälpa dig hitta de perfekta matstolarna.

Pinnstolar med snygga stolsdynor

På Mio har vi prisvärda pinnstolar som passar lika bra i det retroinredda funkisköket som i det allra mest moderna och nyrenoverade vardagsrummet. Och varför inte komplettera med en vacker stoldsdyna till dina köksstolar för extra komfort? Stolsdynan skänker inte bara sittkomfort, utan kan utifrån material och färg förändra känslan i ett rum med väldigt enkla medel. Hos oss hittar du klassiska pinnstolar i massivt trä med sadelformad sits, massivt trä med härligt lackerad yta, samt den traditionella karmstolen.