Matlagning & dukning

390 varor
;
Visar 24 av 390 produkter

Köksredskap för matlagning och bakning

Behöver du köksredskap som kastruller, slevar och stekpannor? Eller är du på jakt efter andra köksredskap för matlagning? Hos Mio hittar du ett stort sortiment av köksprodukter som tex grytor, köksknivar, skärbrädor, stekspadar - ja, vi har det mesta för att du ska kunna laga mat ordentligt. Förutom en stor mängd husgeråd hittar du också andra köksapparater som brödrostar, kaffebryggare och hushållsvåg. Vi har också allt du behöver för att baka, som bunkar, elvispar, slickepottar och decilitermått. Matlagningen och bakningen kommer att gå galant med alla mat- och bakprodukter från Mio!

Dukning och servering

En inbjudande dukning och en vacker servering av maten sätter pricken över i:et på din middag. Oavsett vad du dukar för har vi det du behöver för att förstärka och uttrycka din personliga stil som gör att varje måltid kan avnjutas på bästa sätt. Hos oss hittar du allt du behöver för att servera en god middag. Porslinstallrikar, assietter, skålar, serveringsfat, underlägg, brickor och serveringsset. på Mio kan du hitta det mesta som behövs för att duka snyggt och samtidigt klara av allt praktiskt med matserveringen. Och till dina drycker har vi allt från vanliga dricksglas till vinglas och skumpaglas - och självklart karaffer och tillbringare också. Äta mat utan bestick? Nej, skulle inte tro det. Bestick i olika stilar hittar du hos oss!

Vilket porslin ska man välja?

När det kommer till att välja porslin till hemmet förstår vi att det kan vara svårt. Porslinet (tallrikar, muggar, koppar, skålar mm) har man ofta väldigt länge i ett hem, och det är också något av det första många köper till hemmet. Klart man vill välja rätt porslin! Är du en person som tycker om att duka med benporslin i enhetligt vitt? Eller gillar du att mixa och matcha olika tallrikar och färger? Oavsett så har vi något för dig. Läs gärna om våra noga utvalda serviser och lär dig samtidigt lite om olika keramik- och porslinssorter.

Läs mer i vår guide här