Tallrikar

35 varor
;

Duka vackert med snygga tallrikar

Det är inte bara maten som får en måltid att smaka gott. Det är också viktigt vad du lägger den på. På Mio har vi ett stort utbud av snygga serviser och tallrikar som gör ditt bord ännu mer inbjudande, oavsett om du bjuder familjen på vardagsmat eller har middagsbjudning med gäster. Vi har noga utvalda tallrikar som passar för alla tillfällen, vare sig du söker en nätt och romantisk servis eller en rustik och modern serie i stengods eller i porslin.

Vad finns det för olika tallrikar?

Du hittar våra tallrikar i olika former, färger och stilar och kan lätt välja det som passar dig bäst. När du dukar med huvudrättstallrik och förrättstallrik känns måltiden genast festligare. I våra serviser ingår självklart också små assietter som passar för desserter, bröd eller andra smårätter och djupa tallrikar att servera soppa i. Och varför inte servera pastan i en generös pastatallrik med höga kanter? Komplettera med matchande skålar och uppläggningsfat för ett ännu trevligare intryck.

Vilka tallrikar är bäst?

Föredrar du klassiskt vitt porslin, moderna former eller naturnära stengods? Alla kan hitta en servis att tycka om på Mio, oavsett om det handlar om finservisen eller mattallrikar som förgyller vardagen. Våra tallrikar finns i olika material, som passar både för vardag och för fest. Du väljer själv. Enhetliga färger eller mixa och matcha. Dekor eller diskreta mönster. Grå, blå, bruna eller gröna tallrikar? Våra serviser och tallrikar finns i olika färger och du väljer själv hur du vill kombinera dem. Alla är noga utvalda för att användas av dig, om och om igen.