Glas

60 varor
;
Visar 24 av 60 produkter

Glas för olika tillfällen

Vackra glas höjer vilken dukning som helst. Att dessutom duka med rätt glas till den festliga måltidens olika rätter höjer stämningen ytterligare. Hos oss på Mio hittar du alla möjligheter att göra din fest till succé. Vi har ett stort utbud av vackra glas som både passar till vardags och till fest och gör din dukning både inbjudande och stilfull. Ett tips: vill du duka enligt etiketten ska du ställa dina glas i den ordning de ska användas under måltiden, från höger till vänster.

Vad ska man ha för ölglas?

Formen på glas är genomtänkt för att optimera smakupplevelsen hos den dryck som ska drickas i glaset. Rödvinsglasets större och rundare kupa gör att vinets arom kommer till sin rätt medan vita vinets smak kan bli mindre nyanserad av för mycket syre - därav glasets nättare form. Alla drycker har olika karaktär och därför finns så många olika slags glas.

Välj bland några av våra många olika dricksglas och vattenglas, rödvinsglas och vitvinsglas, ölglas, champagneglas, snapsglas, drinkglas, highballglas och många många fler. På Mio hittar du något för alla tillfällen och alla drycker, oavsett om du söker klassiska kristallglas eller moderna former. Läs gärna hur du väljer rätt glas till drycken i vår särskilda guide.