Glas & Porslin

160 varor
;

Glas & porslin för alla tillfällen

Duka för fest eller förgyll vardagen med vackra glas och fint porslin från oss på Mio. Med hjälp av glas, tallrikar, skålar och serveringsfat både inreder du bordet och lyfter måltiden. Varsågod och låt dig inspireras av vårt breda utbud av glas och porslin där du kan hitta något som passar din stil och vid alla olika slags tillfällen, oavsett om det handlar om vardag eller högtid. Vi har glas och muggar, tallrikar, assietter och hela serviser i en mängd olika storlekar, färger och former. Varför inte börja dagen med din särskilda kaffekopp med fat eller din speciella temugg, låt familjen äta på de mattallrikar som passar just er, oavsett om du föredrar stengods, fältspatsporslin, klassisk eller romantisk stil – eller gillar att mixa och matcha. Och duka med din bästa servis, dina vackraste uppläggningsfat, vinglas, ölglas och champagneglas när det är fest, kanske tillsammans med en stilenlig vin- eller vattenkaraff. Att duka är en konst som vi på Mio kan hjälpa dig med.

Vilka tallrikar är bäst?

I vårt sortiment för dukning och servering finns tallrikar och porslin för alla smaker. Vi har noga utvalda serviser i olika material och färger. Klassiskt, fältspatsporslin känntecknas av sitt täta och hållbara material och sin glaserade yta som nästan ser ut som glas och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Tåligt stengods består av lera och kvarts och används både till konstföremål och till serviser. Läs gärna mer i vår särskilda guide för hur du väljer rätt porslin för dig. Bland våra serviser hittar du både stilfulla vardagsserviser och eleganta set för dukningen med det lilla extra. Våra olika serier i olika material har både exklusiva och rustika uttryck, beroende på vad du söker. Du kan också välja till skålar, soppskålar, uppläggningsfat och tårtfat och flera av våra serier kan med fördel mixas med varandra.

Vilka glas är bäst för champagne?

Duka riktigt festligt med olika glas för olika dryck. Hos oss på Mio hittar du glas för alla olika tillfällen, oavsett om du söker vanliga dricks- och vattenglas, vill ha eleganta rödvinsglas eller vitvinsglas, kristallglas, glas med guldkant, snygga ölglas, eller särskilda drinkglas. Snapsglas på bordet till olika högtider gör en dukning extra festlig och vad är väl en fest utan bubbel? Vi har champagneglas för alla smaker, både höga och vida, klassiska och moderna. Du vet väl att den höga, smala formen på champagneglasen är till för att hindra dryckens bubblor att rymma iväg? Få särskilda tips som gör din dukning till en succé i vår guide “välj rätt glas för drycken”. Gör din måltid till en fest på Mio.