Kannor, karaffer & termosar

12 varor
;

Snygga kannor, karaffer & termosar i alla stilar

Servera med stil. En tillbringare för dryck kan vara både en karaff, kanna eller termos och på Mio har vi noga valt ut klassiska och karaktärsfulla kannor och karaffer som både kompletterar din dukning och fyller en viktig funktion.

Passa på att göra ditt bord ännu vackrare med en riktigt snygg kanna. Kannor är både praktiska, snygga och lätta att hälla ur och ett väldigt användbart husgeråd. Du hittar dem i olika design och med olika funktioner, oavsett om du söker en termoskanna, vatten-, mjölk eller kaffekanna. Varför inte sätta stilen på fikastunden eller middagsbjudningen med en vacker tekanna i gjutjärn med sil i smakfull klassisk design, eller använda någon av våra vackra kannor i glas eller keramik som alternativ vas?

Vilken termos är bäst?

En termos behöver dessutom inte bara vara lämpad för sköna utflykter. Med snygg design passar termosen även att sätta fram på bordet så att ditt kaffe eller te håller sig varmt lika länge som du, din familj och dina gäster vill sitta ner och njuta. Du hittar flera klassiker i olika storlekar att välja bland hos oss på Mio.

Varför använder man en karaff?

En stilenlig och elegant karaff för kall dryck höjer stilen på vilken dukning som helst. Komplettera din servering både till vardags och fest med en snygg vattenkaraff eller vinkaraff. Vinkaraffen har också den viktiga egenskapen att den hjälper vinet att utveckla sin fulla arom och smakpotential.