Matlagning & bakning

122 varor
;

Köksredskap för matlagning & bakning

Visst ska du trivas i ditt kök. Våra snygga och smarta köksgeråd på Mio både höjer inredningskänslan och gör att det blir roligare att laga mat och baka. Hos oss hittar du allt ditt kök behöver utan att behöva kompromissa med vare sig stil eller kvalitet.

Hos oss hittar du stekpannor, kastruller och grytor för alla dina behov. Förläng livet på dem med smarta och snygga köksredskap i trä och återvunna material. Sköna att hålla i, snygga att se på och varsamma mot dina kokkärl. Och varför inte laga mat som stjärnkocken och tv-profilen Markus Aujalay? Du hittar hans egendesignade serie med allt från kastruller till snygga tapasbrickor, salt och pepparkvarnar och smarta grillbestick. Eller se till att förvara dina råvaror snyggt och smart med hjälp av våra många burkar och förvaringskärl. Ta hand om dina knivar med snygga och skonsamma skärbrädor i trä, som dessutom ger en extra touch åt inredningen att hänga upp eller blir ett lyxigt serveringsfat åt dina smårätter. Du hittar allt detta och mycket mer hos oss på Mio.

Vad behöver jag i mitt kök?

Oavsett om du älskar att laga mat och baka eller ej är det viktigt att du trivs med dina köksredskap och din köksutrustning. Därför ska de både hålla god kvalitet, vara funktionella och matcha din stil. I vårt noga utvalda sortiment hittar du allt som behövs, både det som behövs som basutrustning och det som gör det där lilla extra. Låt dig gärna inspireras med hjälp av någon av våra guider, eller kom in till oss i butiken och fråga vår kunniga personal om tips och råd. Självklart kan du handla både online och i butik. Det är alltid gratis frakt när du hämtar ut dina varor i en butik, Click & Collect. Välkommen till oss på Mio.