Stekpannor & kastruller

16 varor
;

Snygga stekpannor & kastruller

Matlagning blir roligare om du kan göra det med stil. Därför har vi både snygga och praktiska stekpannor och kastruller i vårt sortiment på Mio. Du hittar garanterat något för dina behov, utan att behöva kompromissa med vare sig design eller kvalitet. Varför inte laga mat som en riktigt mästerkock? Håll utkik efter vår särskilda, stilrena köksserie signerad stjärnkocken och tv-profilen Markus Aujalay. Hos oss hittar du stekpannor, kastruller och grytor för alla tillfällen som både gör maten godare och roligare att laga, oavsett om du behöver en stekpanna för att göra omelett eller en traktörpanna med höga kanter.

Vad ska man tänka på när man köper stekpanna?

Du behöver välja en stekpanna beroende på vilken slags spis du har. På en vanlig elspis får du bra resultat av en gjuten stekpanna med tjock botten, medan du på en gasspis kan ha betydligt tunnare botten. En induktionsspis behöver en panna med magnetisk botten. Hos oss på Mio hittar du stekpannor som passar för alla värmekällor, i olika storlekar, färger och material som rostfritt stål, aluminium och även högkvalitativt gjutjärn.

Tips! Tänk på att många pannor mår bäst och håller längst av att du använder verktyg som är av trä eller plast. Kolla in vårt fina utbud av fler redskap för ditt kök. Bästa sättet att rengöra en stekpanna är ofta med handdisk, ibland bara med vatten, men vi har också stekpannor som tål diskmaskin. Läs vad som gäller för just dina pannor och förläng livet på dina arbetsredskap i köket.

Vilka är de bästa kastrullerna?

Våra snygga kastruller passar för alla slags värmekällor och är dessutom designade för att passa in i varje väl genomtänkt kök. Välj mellan olika storlekar och med både praktiska, snygga lock och ergonomiska handtag.