Servering

77 varor
;
Visar 24 av 77 produkter

Servering för alla tillfällen

En stilfull och genomtänkt servering höjer känslan på vilken måltid som helst. Det vet vi på Mio och därför har vi ett stort utbud av vackra tillbehör som gör att du kan duka vackert och servera med stil, oavsett om det handlar om att förgylla vardagen eller bjuda släkt och vänner på fest.

Kom in till oss på Mio och låt dig inspireras, eller titta gärna i någon av våra guider hur du kan göra din servering till succé. Hos oss hittar du ett stort utbud av fat, brickor, serveringsset, bestick, kannor och karaffer med mera där garanterat något passar just din stil och ditt hem. Oavsett om du helst vill ha en romantisk inredning, föredrar en modern touch eller stram skandinavisk känsla, eller vill att känslan i din dukning ska andas lyx, har vi något för dig. Många av våra serveringstillbehör är dessutom delar av våra snygga serier, som gör att du lätt kan komplettera med samma stil. Eller varför inte våga mixa och matcha? Vi har till exempel flera snygga serier i härligt stengods som med fördel går att mixa med varandra och varför inte skapa en egen samling uppläggningsfat där du vågar servera med både porslin, metall och trä? Våga hitta din stil!

Hur dukar jag fint till fest och vardag?

En måltid handlar inte bara om maten du serverar. Hos oss på Mio hittar du inspiration till hur du med dukning och servering kan göra dina måltider extra minnesvärda. Dukar, ljus och vackra vaser med blommor adderar ytterligare en dimension till din servering. På vår hemsida har vi flera guider som hjälper dig att välja rätt servis och serveringstillbehör och dessutom finns massor med bra tips hur du ger vardagen guldkant och gör festligheterna lite extra festliga. I våra butiker får du också massor av inspiration och be gärna våra kunniga medarbetare om tips och råd. Välkommen till oss på Mio.