Komplettera uteplatsen med grill och andra tillbehör

Letar du efter grillar och andra tillbehör för att äta ute? En av fördelarna med verandor och uteplatser är ju möjligheten att samla vänner och familj och umgås - och äta tillsammans utomhus! Fullända din altan med allt du kan tänkas behöva för en välsmakande sommar!

Hos Mio hittar du allt du behöver:

  • Grill
  • Eldfat
  • Vildmarksgrill
  • Pizzaugn
  • Grillverktyg
  • Jägarpanna, stekpanna och våffeljärn
  • Cooler för dryck

Förutom grillar som passar i trädgården och på trädäcket hittar du också verktyg som passar bra i skogen och i vildmarken, som stekpannor och våffeljärn som kan användas över öppen eld, eller eldfat. Perfekt för när man ska ut och vandra och campa, maten smakar ju så gott utomhus.

Sätt pricken över i att komplettera din uteplats eller balkong med tillbehör som en cooler för att kyla dina drycker!

Utelek & picknick

Finns det något mysigare än en grillkväll på terrassen och varför inte kombinera den med trevliga spel som alla kan vara med på? Hos Mio hittar du flera roliga sällskapsspel som passar utomhus som kubb, krocket och kasta ring. Och dessa utespel kan du självklart ta med dig när det vankas picknick! Då är det mysigt att ha en filt att sitta på, våra picknickfiltar är inte bara praktiska - de är också snygga! När man äter ute i det gröna är det smart med en servis och muggar i plast som tål att vara utomhus. Ett parasoll kan vara en god idé för att ha en naturlig plats som bas för spelen på picknicken. På Mio hittar du allt du behöver för en lyckad picknick som kylväskor som håller dryckerna svala och termosar som håller dem varma!

Och om du har lyxen att ha en pool hemma så har vi passande badringar och andra flytleksaker som förhöjer stunderna i vattnet.

Kom in till någon av våra butiker och botanisera bland vårt stora sortiment för grill, utekök, picknick och utelek! Eller köp dina produkter för uteliv online på mio.se.