Lätt och ledigt loungehäng

När varmare vindar börjar svepa in längtar vi efter att flytta ut. Inred ett inbjudande utevardagsrum för lata stunder och festliga tillfällen. Hitta möbler och inredning som funkar lika bra för läsning som en bubblande stund med någon du tycker om. Med hjälp av kuddar, växter och belysning får du till en personlig stil. Inspireras gärna av våra miljöer!

Vilken storlek och form passar?

Välj soffstorlek efter utrymme. Vi har både lite nättare och mer generösa utesoffor. Oavsett storlek på uteplats kommer du inte ångra att du prioriterade en loungehörna.

Välj en lite högre soffa med tillhörande bord om du vill kunna äta middag vid din utomhusgrupp.

Förvaring för kuddar och dynor

I en lounge behövs bekväma dynor och kuddar. Under svala dagar och kvällar kan det även vara skönt med värmande plädar. I en dynlåda kan du enkelt lägga ner textilierna nattetid – eller om regnet plötsligt överraskar.

Enkelt uteliv är skönt uteliv

En skön och lyxig uteplats ska andas bekvämlighet in i minsta detalj. Köp till en fotpall och ett litet bord med handtag upptill som du enkelt flyttar runt efter behov.


Låt dig inspireras, informeras och guidas här på mio.se! Det händer ibland att produkter som finns med i bilderna har utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till ditt hem.