Lätt och ledigt loungehäng

När varmare vindar börjar svepa in längtar vi efter sköna stunder utomhus. Inred ett inbjudande och avkopplande utevardagsrum där du kan umgås, äta eller slappa med en bok. Föredrar du rustikt eller kanske mer modernt? Hos oss kan alla hitta vad de behöver för att möblera sin drömplats utomhus.

Välj soffstorlek efter utrymme. Vi har både lite nättare och mer generösa utomhussoffor. Oavsett storlek på uteplats kommer du inte ångra att du prioriterade en loungehörna.

Välj en lite högre soffa med tillhörande bord om du vill kunna äta middag i din utomhusgrupp.

I en lounge behövs bekväma dynor och kuddar. Under svala dagar och kvällar kan det även vara skönt med värmande plädar. I en dynlåda kan du enkelt lägga ner textilierna nattetid – eller om regnet plötsligt överraskar.

En skön och lyxig uteplats ska andas bekvämlighet in i minsta detalj. Köp till en fotpall och ett litet bord med handtag upptill som du enkelt flyttar runt efter behov.

Matcha och mixa som du vill. Köp en färdigkombinerad trädgårdsgrupp eller blanda stilar. Robust rotting mot modern metall skapar en fin kontrast.

Låt dig inspireras, informeras och guidas här på mio.se! Det händer ibland att produkter som finns med i bilderna har utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till ditt hem.