Gör din uteplats till en njuteplats

Har du hittat möblerna du behöver till din uteplats? Perfekt! Dags att inreda i just din stil.

En bra grund är guld värd

Här kommer du tillbringa många och långa sköna stunder, från efterlängtad vår till ljuvlig sensommar. Lägg en grund som är både tålig och fin. Med en matta för utomhusbruk får du till samma ombonade och inbjudande känsla som inomhus.

Våra utemattor är tåliga mot smuts och väta och fungerar därför bra på såväl balkongen som terrassen. Välj mellan olika storlekar, former, färger och mönster för att hitta den eller de som gör sig bäst hos dig.

Gör plats för skön egentid

Ibland är det skönt med lugn och ro. Skapa en plats som är bara din där du kan läsa, lyssna på något eller bara blunda en stund. Kanske njuter du av sommarvärmen i en hängmatta i sommar? Eller hittar semesterkänslan i en hammock? Tänk även på att få med det lilla extra, som ett brickbord för boken eller en extra sittpall om någon kommer på oväntat (eller väntat) besök!

Njut ute även på kvällarna

Klart att du ska fortsätta att leva uteliv även när solen gått ner. Vad vore sommaren utan grillmiddagar, sällskapsspel och långa pratstunder med vänner? Gärna med något gott i glasen, musik och snacks. En smart och smidig terrassvärmare gör att ni kan sitta ute in på småtimmarna. Glöm inte en gosig pläd och skapa gärna stämning med en ljusslinga.

Gör plats för naturen

Ingen uteplats är komplett utan grönska, eller hur? Grönt är skönt och ger liv till ditt extra rum utomhus. Hitta krukor och vaser som förstärker uteplatsens stil. Variera gärna storlekar, former och färger.

Dekorera och variera

Det är detaljerna som gör det. Glöm inte att sätta pricken över i:et på uteplatsen med dekorationer i form av lyktor, ljusstakar, vaser och förvaring. Hitta det där lilla extra som gör dig glad och utelivet enkelt och mysigt.

Mjuka dagar är sköna dagar

Sommaren är en tid för avkoppling. Extra härlig blir den med dynor, kuddar och plädar som mjukar upp.

Tänk på att även om dina utemöbler är gjorda för att stå ute behöver dina dynor och andra textilier för uteplatsen förvaras där de slipper utsättas för väta. Ett bra tips är en dynbox så slipper du springa in och ut.

Nu är du redo att flytta ut och njuta

Bra jobbat! Din uteplats är nu inredd och klar. Dags att ta fram grillen, hänga upp belysningen, ta fram parasollet och duka upp. Hos oss hittar du allt för sommarbordet. Porslin, glas, bestick, dukar, servetter och ljus för lite extra mys.


Låt dig inspireras, informeras och guidas här på mio.se! Det händer ibland att produkter som finns med i bilderna har utgått och därmed inte kan köpas. Förhoppningsvis kan du i så fall hitta en liknande produkt i vårt sortiment och ta med dig tipsen och idéerna till ditt hem.