Moderna och stilrena Maxime

Välkomna en mycket omtyckt utemöbelserie med ett moderna uttryck. Maxime är en byggbar serie, vilket gör den lätt att anpassa både efter tycke och smak – men också efter yta och placering. Loungegruppen är lika snygg på terrassen som i uterummet och kan med fördel även ställas mitt i din grönskande trädgård.

Stilren och sittvänlig

Komplimangerna kommer att hagla från dina gäster när de ser den här stilrena skönheten hemma hos dig. Och när de suttit i den en stund kan det bli så att de köper en likadan grupp själva. För Maxime-sofforna är inte bara fina att titta på utan även väldigt sköna att sitta i. Samma sak gäller fåtöljerna i samma serie.

Tålig aluminium

Aluminium är ett tåligt material, perfekt för utemöbler och lätt att ta hand om. Allt du behöver göra är att torka av möblerna med en mild tvållösning lite då och då. Maxime finns både i vit- och svartlackerad aluminium. Dynorna till har skön sittkomfort och avtagbar klädsel som kan tvättas.

Bord som passar till

Inred med passande soffbord som till exempel Encore med en reptålig bordsskiva i stenliknande komposit eller Maxime utebord som har en vacker bordsskiva i konstträ. Addera en passande utematta, dekorativa kuddar, en mjuk pläd och stämningsfull belysning så är du mer än redo inför sommarens sköna stunder.

Tips! Köp till Cover möbelskydd och/eller en dynbox att förvara dynorna i.

Tips! Vill du få till en enhetlig miljö på uteplatsen? I samma familj som Maxime har vi serien Modena – en matplatsserie som matchar fint med din Maxime-soffa och fulländar både din uteplatsen och sommarens uteliv.