Hello summer, hello poolen!

Resort á la du – hemester när det är som bäst ❤︎

Din stund i solen är här!

Chartra en resa till världens kanske viktigaste destination i sommar – nämligen din alldeles egna uteplats.

Har du pool? Eller på något annat sätt möjlighet att svalka dig med vatten i sommarvärmen? Då har du tveklöst redan förflyttat dig halvvägs till ekvatorn i sinnet. Addera lite dekorativa detaljer, praktiska poolprylar och ett par mjuka textilier, så har du skapat dig ett drömresemål som håller hela sommaren lång. Och det bästa är att resan dit kräver bara ett steg utanför dörren! Dessutom får du sova i din egen säng om nätterna. Hur bra?

1. De dekorativa detaljerna (viktigare än du tror!)

Du minns garanterat mer än värmen och solstolen från din senaste resa. Det är så mycket mer som bidrar till den där härligt avslappnande känslan. Det är färger, dofter, former och känslor!

Förvandla din uteplats till en magisk resort att längta till. Våga addera mer än den klassiska solstolen och parasollet – och var inte rädd för att jobba med färger! Är det någonting vi ofta reagerar med glädje på när vi är ute och reser så är det just färger. Desto mer färgsprakande desto mer sommarglädje! Jobba också gärna in mycket kuddar och belysning i din inredning för en ännu lyxigare känsla.

2. De praktiska poolprylarna

Maxa uteplatsen med möbler och inredning som förvandlar den tidigare vinter- och vårträdgården till en sprudlande sommaroas. Säkerställ att du har allt du behöver för att behöva tänka på absolut ingenting när semestern anländer. Inred med parasoller, solstolar och utebord. Kanske har du till och med plats för en loungegrupp? Det här är din resort, du bestämmer. ☀️

Sen behöver du egentligen bara packa ner allting du behöver för en heldag i solen och ge dig ut! Duka upp med snygga serviser i plast som tåls att tittas på – men också att tappas i golvet; blås upp badringarna och lägg ut handdukarna. Dags att njuta!

3. De mjuka textilierna

Under sommar och semester passar vi ofta på att träffa våra nära och kära. Lägg gärna fram lite nytvättade badlakan som går i stil med ditt tema på uteplatsen när gästerna kommer på besök. Det ger en garanterad semesterkänsla – och ett välkomnande intryck!

Se till att fylla på textilgarderoben i sommar och säkerställ att det finns handdukar och badlakan så det räcker till både familj och gäster. Och du, låt gärna utomhusgarderoben vara separat. Det blir ofta lite mer slitage på de handdukar vi använder utomhus; dessutom är det alltid skönt att låta en helt ny och fräsch handduk vänta inne i badrummet. Eller varför inte en mysig morgonrock?