Sängar

170 varor
;
Visar 24 av 170 produkter

Sängar för en god sömn

Alla sover. Men alla sover inte lika. Därför har vi ett både stort och brett urval av olika sängar och madrasser, så att du kan hitta en som optimerar just din nattsömn. Vi har kvalitativa och prisvärda kontinentalsängar, ramsängar, och ställbara sängar i alla prisklasser och i flera olika utföranden. Investera i dig själv och din hälsa med rätt säng för just dig.

Vilken säng ska jag ha?

Vårt breda utbud gör att du kan välja mellan allt från kontinentalsängar, ramsängar, madrasser och ställbara sängar. Eller varför inte en säng med förvaring, en familjesäng eller en våningssäng till barnens rum? Vi kan sängar och hjälper dig i ditt val. Våra sängexperter runt om i Mios butiker har alla en gedigen utbildning och kan tryggt guida dig rätt när du ska välja den säng som är rätt för dig. Kom in till oss i butik så ger vi dig bäst vägledning. Du kan även boka tid hos en sängexpert.

Välj mellan olika storlekar och prisklasser.

Är det en enkelsäng du söker, eller dubbelsäng? Vi har alla standardmått på sängar, oavsett om du söker en 80-, 90-, 105-, 120 säng eller till och med 140 cm bred enkelsäng, eller 160-, 180, 200- eller 210 cm bred dubbelsäng.

Med en ramsäng, det vill säga en resårmadrass, har du en smidig säng som är lätt att flytta på, och kan antingen ha den fritt på ben eller placera den i en snygg sängram. Vi har många olika modeller, med olika resårer och komfort som passar dig. En kontinentalsäng ger ett lyxigt intryck med sin höjd och tre lager som alla bidrar till din sovkomfort. Är ni två kan ni dessutom välja olika komforter på madrasserna.

Eller skäm bort dig med en ställbar säng, med höj- och sänkbar huvud- och fotända som du enkelt reglerar med en handkontroll. Oavsett om du har sängen av medicinska skäl, för att kunna läsa bekvämt i eller för ett härligt seriemaraton ställer du in sängen för din optimala komfort.

Ska jag ha fast eller mjuk säng?

Vaknar du utvilad eller med ömmande kroppsdelar? Vi hjälper dig att ta reda på vilken komforttyp som passar dig bäst: mjuk, medium eller fast. Sover du på rygg, sida eller mage och behöver din partner en annan komfort än du? Våra sängmodeller är uppbyggda på olika sätt och med olika resårsystem som gör att vi kan hjälpa dig att hitta det som du mår bäst av.

Snygga tillbehör till din säng

Att komplettera med en snygg sänggavel kan också innebära att du höjer både sovkomfort och inredningskänslan i ditt sovrum. Vi har sänggavlar i många olika färger, tyger och utföranden. Varför inte välja en sänggavel i sammet eller linne? Glöm inte heller att sängbenen kan ge extra touch till känslan i ditt sovrum. Sängben i krom, blankt stål, mässing, svart färg eller klassiska trämaterial kan alla bidra till den känslan som du söker i ditt sovrum. Komplettera sedan med härliga kuddar som ger hotellkänsla, fluffiga eller svala täcken, påslakan och textilier och du kan skapa det sovrum som du mår allra bäst av.

På jakt efter sängar till bra pris? Eller letar du efter en prisvärd kampanj på sängar?
Här hittar du alla prisvärda och aktuella kampanjer på sängar.