Ställbara sängar

16 varor
Miljö
Produkt
;

Ställbara sängar för en optimerad sömn

Sova, vila, se på tv eller jobba i sängen? Vill du förbättra blodcirkulationen eller avlasta ryggen? En ställbar säng, alltså en säng som är höj- och sänkbar i huvud- och fotändan, skapar den möjligheten. Justera enkelt och få en säng som passar dina behov.

Varför ska jag välja en ställbar säng?

Den ställbara sängen har ett motorsystem som du enkelt reglerar med en handkontroll. Med de höj- och sänkbara funktionerna kan en ställbar säng vara mycket praktiskt när du vill läsa eller titta på tv – eller varför inte när du blir serverad frukost på sängen. Och inte nog med det. En höj- och sänkbar säng har även ergonomiska och medicinska fördelar. En höjd fotända kan till exempel ge extra vila åt trötta ben och bättre återhämtning efter träning. Fryser du lätt om fötterna, höj fotändan några centimeter så får du en bättre blodcirkulation och vaknar med varmare fötter. Om du är förkyld eller har en tendens att snarka kan det vara skönt att sova med höjd huvudända. Anpassa helt enkelt din ställbara säng efter hur du mår för dagen. En lyxig säng som är en investering i både bekvämlighet och din hälsa.

Vi hjälper dig hitta rätt ställbar säng

Vi har ett brett utbud av bekväma, ställbara sängar, både som enkelsäng och dubbelsäng, i olika prisklasser och med olika mått. Oavsett om det är en enkelsäng med 80-, 90, 105-, 120- eller 140 cm bredd, eller en dubbelsäng med 160-, 180-, eller 210 cm bredd hittar du dem i vårt sortiment. Är du extra lång? Lugn, det finns ställbara sängar som är 210 cm långa.

Med olika resårsystem kan vi hjälpa dig att hitta rätt stöd och den avlastning som din kropp behöver när du sover, för att optimera din sömnkomfort, oavsett om du sover på rygg, mage eller sidan. Att ha en följsam och tryckavlastande säng ger kroppen förutsättningar att ligga mer stilla under sömnen. Det är under sömnen som du återhämtar dig och gör dig redo för en ny dag.

Komplettera gärna med en matchande sänggavel. Sänggaveln är inte bara skön att luta sig mot, utan höjer också den inredda känslan i ditt sovrum. Vakna utsövd och redo för nästa dag. Kom in till oss på Mio så hjälper våra utbildade sängexperter dig.