Svep in dig i fluffig frotté

Ge badrummet lite kärlek och skäm bort dig själv med härligt mjuka handdukar och badlakan. Tjocka, tunna, sobert naturfärgade, upplyftande färgglada, små till händerna, stora till kroppen, fina till gästerna och till och med en specialare till håret. Upptäck vårt utbud av mjuka, sköna och prisvärda badrumstextilier!

SOFT – en viktig vän i vardagen

En bra och skön handduk till ett pris som gör att du kan köpa många. Perfekt för vardagslivet med morgonduschar, fotbad efter långa arbetsdagar, träningskvällar, barnens skolgympa och varför inte ta med några set till stugan där ni ofta har gäster?

Soft finns i flera fina kulörer. Mixa och matcha efter säsong och humör!

Handduk i kvalitativ bomullsfrotté. Ingår i en serie med flera fina kulörer som du kan mixa och matcha efter säsong och humör. Torktumlas med fördel för en mjuk och skön känsla. OEKO-TEX®-certifierad produkt. Maskintvätt 60°C. I serien ingår även badrumsmatta och duschdraperi.

ALBA – trendig med det lilla extra

För dig som vill ha bra handdukar som är mer än handdukar. Med vävt mönster och dekorativa fransar är Alba en fin inredningsdetalj som andas lite lyx. En trendig och väldigt prisvärd handduk med viss hamamkänsla som med fördel kan hänga framme i både badrummet och vid uteduschen.

Alba finns i flera fina kulörer – nu även i en fin ljus terracotta!

Nyhet för våren 2023 är en rund Alba badrumsmatta som finns i vitt och beige.

Handduk i kvalitativ bomullsfrotté. Ingår i en serie med flera fina kulörer som du kan mixa och matcha efter säsong och humör. Torktumlas med fördel för en mjuk och skön känsla. OEKO-TEX®-certifierad produkt. Maskintvätt 60°C.

RITZ – med lyxig hotellkänsla

Oemotståndligt mjuk att svepa runt kroppen. En handduk utöver det vanliga när du vill skapa en lyxig hotellkänsla hemma – eller ge bort till någon som uppskattar kvalitet. Ritz är extra mjuk och gosig. Perfekt för efterlängtad egentid, hemmaspa och att skämma bort dina gäster med. I serien ingår även en lyxigt skön morgonrock som finns i färgerna mörkgrå, vit och beige.

Ritz i tjock härlig frotté finns i flera fina kulörer. Välj mellan vit, beige och mörkgrå.

Handduk i kvalitativ bomullsfrotté. Tillverkad med ett så kallat Air rich-framtagande då handduken vävs i 100% bomull tillsammans med vattenlösliga fibrer. I slutprocessen sköljs de överflödiga fibrerna bort vilket ger en luftig och väldigt mjuk handduk, som fortsätter att vara det tvätt efter tvätt. Torktumlas med fördel för en mjuk och skön känsla. OEKO-TEX®-certifierad produkt. Maskintvätt 60°C.

AVALON – extra mjuk och tålig med våfflad struktur

En fin och behaglig handduk med våffelstruktur. Avalon både absorberar bra och skapar ett stilfullt uttryck i badrummet. Ett lite lyxigare alternativ – extra mjuk och framtagen med ringspunnet bomullsgarn. Finns i två sobra naturtoner.

Våffelvävd handduk av ringspunnet bomullsgarn, vilket innebär att fibrerna går i samma riktning och blir på så vis mjukare och tåligare. OEKO-TEX®-certifierad produkt. Maskintvätt 60°C. Kan torktumlas på låg temperatur.

STILLA – med fin struktur i skandinavisk stil

En mjuk och stilren handduk perfekt för lugna stunder i badrummet och härligt hemmaspa. Det finns även matchande badrumsaccessoarer i samma serie.

I Stilla-serien finns även en Hamam-handduk klädd med frotté på baksidan som vi har i sortimentet vår och sommar.

Stilla finns i flera fina kulörer – välj mellan vit, beige och duvblå. Eller varför inte blanda alla tre?

Handduk i kvalitativ bomullsfrotté med fin struktur och en dekorativ bred kant på kortändarna. OEKO-TEX®-certifierad produkt. Maskintvätt 60°C. Kan torktumlas på låg temperatur.