Handdukar

12 varor
;

Handdukar i olika färger och storlekar

Hur förändrar du känslan i badrummet eller på gästtoaletten enkelt? Jo, med en snygg och skön handduk förstås. Våra handdukar i olika storlekar, vackra mönster, eller enfärgade kulörer gör att du enkelt ger din inredning en ny touch – och gör livet lite härligare för dig och din familj.

Vilken slags handduk ska jag ha?

Fluffig frotté, smidig bomull eller återvunna material? Dekorativa mönster, glada färger eller enfärgade och diskreta? Oavsett vad du söker kan vi hjälpa dig att hitta handdukar som passar din stil och dina behov.

Vill du ha känslan av att befinna dig på hotell har vi badtextilier vävda med särskild Air riche-teknik, som gör att de alltid känns mjuka och fluffiga, tvätt efter tvätt. Eller matcha dina handdukar i olika färger och mönster efter säsong och humör. Med våra lättare och tunnare hamamhanddukar, tillverkade av återvunna material, får du en snygg inredningsdetalj som passar både efter en skön dusch eller efter ett dopp i havet eller poolen. Och glöm inte ansiktet. Att ta hand om den kroppsdel som vi exponerar mest för väder och vind med en egen ansiktshandduk vid rengöring är att bry sig om sig själv. Som nyhet har vi även en praktisk och mjuk hårhandduk som du enkelt vrider om håret och får en riktigt skön och härlig spa-känsla hemma.

Välj mellan mindre gästhanddukar i storleken 30 x 50 cm, eller lite större 50 x 70 cm, och matcha med våra sköna dusch och badlakan i olika storlekar som 70 x 140 cm, 90 x 150 cm och strandvänliga 100 x 180 cm.

Alla våra handdukar går självklart att tvätta i 60 grader. Titta efter i tvättrådet vilka handdukar som med fördel kan torktumlas för att behålla både sina sköna och praktiska egenskaper. Tips! Tänk på att helst undvika sköljmedel då det kan försämra handdukens absorptionsförmåga.