Inbjudande och generösa Provence

Vem vill inte slå sig ner i en Provence? Bara namnet är ju väldigt lockande i sig. Med sin lite rundade och inbjudande design för den här möbelgruppen i handflätad konstrotting tankarna till avkoppling och mysiga stunder – gärna tillsammans med goda vänner! 

Bekväma och tåliga

Sittmöblerna är både bekväma och estetiskt tilltalande. De har vändbara dynor i ett kraftigt tyg med lite grövre struktur som förstärker den rustika känslan. Dessutom tål dynorna de tuffa utomhuskraven på ljusäkthet och slitage.

Rustik charm

Det vackra bordet är behandlat med fyra lager av PU-lack som gör det extra tåligt mot väder och vind. Underredet i borstad akacia, ett hårt men ändå rätt lättarbetat träslag, gör att bordet får samma rustika charm som sittmöblerna. Överst, på konstrottingen, ligger en glasskiva som både skyddar och bidrar till estetiken.

Passar alla njuteplatser

Provence gör sig fint på såväl altanen som uteplatsen eller i uterummet. I gruppen ingår en 3-sitssoffa, två fåtöljer samt ett bord. Sittmöblerna är flätade i rund konstrotting och har breda generösa armstöd. I dem kan du sitta länge och ha det gott.


Tänk på: Möblerna bör förvaras torrt och svalt under den kallare delen av året.

Tips! Förvara gärna dynorna i en dynbox eller under Cover möbelskydd. Impregnera med Textile Protection som ger ett effektivt skydd mot vätska och andra fläckar. Finns att köpa hos oss!