Presenter du både vill ge och få

Det finns mycket att fira, eller hur? Hos oss hittar du allt för det dukade bordet, serveringen av den goda maten och mycket fint att ge bort till studenter, brudpar och födelsedagsfirare.

Skål, grattis eller hjärtligt välkomna! Oavsett om du själv bjuder in till fest eller blir bortbjuden och behöver en present finns det du behöver i våra butiker. Och även här på webben såklart!

För att hjälpa dig lite på traven tipsar vi om presenter i olika prisklasser.

 

Dop, bröllop, student eller födelsedagskalas? Det finns mycket att välja på! Ett tips är att gå in på våra olika kategorier och själv sortera efter det pris du tycker är lagom. Lycka till!

Eller varför inte överraska med ett presentkort?

Ett presentkort kan vara en välkommen present för den inredningsintresserade. Köp fysiska presentkort i närmaste Mio-butik eller skicka digitalt som sms eller e-post.

  • Gäller på hela sortimentet
  • Gäller i alla Mio-butiker och vid köp på mio.se
  • Skickas till mottagaren som sms eller e-post
  • Giltigt tio år från utställandedatum

Gåvor för sommarens alla tillfällen!

Sommaren är fylld av underbara stunder. Allt från skolavslutningar och examensceremonier till bröllop, dop och kalas. Men att hitta den perfekta doppresenten eller examensgåvan kan ibland kännas allt annat än underbart. Men med lite tips på vägen, och framförallt ett stort och spännande sortiment att välja från kommer du långt. Hos oss på Mio hittar du allt du behöver, både när du ska gå bort och när du bjuder in.

Dopgåva eller examenspresent?

Visste du att en dopgåva och en examenspresent egentligen inte alls behöver skilja sig på.  Huvudsaken är att det är någonting fint den lilla – eller unga – kommer ha nytta av som vuxen. Det finns ofta mycket tanke i en gåva som förbereder för vuxenlivet, och det är ju nästan en gåva i sig självt. Hitta en present lika vacker som praktisk och låt den hålla sig över tid. Det blir ju onekligen också en väldigt prisvärd doppresent.

Hitta en vacker bröllopsgåva

Ingen årstid är så bröllopstät som sommaren. Har du blivit ärad att bli inbjuden till ett bröllop? Då har du onekligen också att skaffa en bröllopsgåva på din to-do-list. En present till brudparet brukar ofta vara en present till hemmet. Det är en vacker och romantisk gest som spelar på de nyblivna äkta parets gemensamma resa som familj. Det är också ofta väldigt härligt att få någonting lite finare av det man använder varje dag. Serviser och glas är populära alternativ, men var inte rädd att välja bland kastruller och husgeråd. Textilier av alla dess slag är också fina alternativ. Vi har ett brett sortiment i olika prisklasser, så du garanterat kan hitta någonting du tror skulle kunna falla brudparet i smaken. Tycker du att det är svårt är en enkel tumregel att välja någonting du själv skulle önska dig, då hittar du ofta helt rätt i valet av bröllopspresent (och egentligen alla andra gåvor också).

Kalastider, högtider och gå-bort-presenter

Kanske är det du du själv som står för festligheterna i sommar?  Då är det dags att se till att både textilförrådet och glasgarderoben är väl påfylld inför gästernas ankomst. Vad skulle du önska att du fick i gå-bort-present, om du fick drömma? När du vet svaret på det vet du exakt vad du själv ska ta med dig i gåva när det är du som blir bjuden. Gåvor av alla dess slag kan kännas kravfyllt, men om du vänder på frågan känns det ofta lite lättare. Och i kombination med att det faktiskt ligger någonting i uttrycket 'det är roligare än ge än att få' blir det till och med riktigt härligt.

Oavsett om du behöver förbereda dig inför sommarens alla kalas med dukar, bestick och serviser eller med vackra gåvor och gå-bort-presenter hittar du det du behöver hos oss på Mio.