Lampskärmar för olika stilar

Förnya hemmet med nya lampskärmar! Genom att byta lampskärm kan du snabbt och smidigt skapa den förändring du längtar efter. Välj mellan taklampskärmar, bordslampskärmar och golvlampskärmar och hitta din favorit hos oss.

Stor effekt med ny skärm

Genom att byta skärm på din bordslampa eller pendel ger du inte bara lampan, utan hela rummet, en ny look. Det går inte bara snabbt utan du får mycket effekt för en liten peng. En lampskärm ska inte bara se snygg ut, utan den ska också filtrera ljuset på ett sätt som passar rummet.

En lampskärm kan vara ett konstverk i sig, även när lampan inte är tänd. Vad sägs till exempel om en stilsäker lampskärm från Umage, formgiven av Ravn Christensen? Denna lampskärm är tillverkad för hand av tunt papper och dunfjädrar och passar lika bra till bordslampa som till taklampa. Den kommer att dra blickarna till sig oavsett om lampan är tänd eller inte. När ljuset filtreras genom den, sprider sig ett varmt och mjukt sken i rummet.

Skärmar till alla lampor

Hos oss på Mio hittar du skärmar till alla hemmets lampor. Vi har små lampskärmar som passar till en bordslampa eller en fönsterlampa. Dessa mindre skärmar är från 12 cm höga. Hos oss hittar du också stora lampskärmar till golvlampor och taklampor. Dessa kan vara upp till 50 cm höga.

Vi har ett stort sortiment av skärmar i olika stilar, mönster och färger så att du kan hitta en lampskärm som passar just ditt hem. Välj mellan olika tyger såsom linne och bomull. Eller varför inte prova en flätad skärm i naturmaterialet sjögräs eller en handgjord skärm av papper?

En vit lampskärm passar i alla hem och färgen finns i så många nyanser att det går att variera i oändlighet. Men vill du ha en färgklick hemma finns flera färger att välja på. Kanske vill du ha en lampskärm som är gul, grå, grön, beige, lila, eller blommönstrad med färger som blå eller röd. Ta en titt i vårt sortiment med prisvärda lampskärmar.