Praktiska vägglampor & sänglampor för hemmet

Vägglampor sprider ljus där det behövs utan att ta upp golvyta. Med vägglampor kan du skapa den atmosfär du vill i varje rum genom att ljussätta olika föremål eller delar av rummet. Väggbelysning tar inte bara upp minimalt med plats, utan får rummet att verka större.

Behöver du mer ljus i hallen eller trappan? Väggbelysning är en praktisk lösning på ställen där du behöver extra ljus men inte vill eller kan hänga lampor i taket. Dessutom är de vackra och skapa fina ljusreflektioner mot väggen.

Hitta en passande vägglampa till ditt hem i vårt stora utbud.

Vägglampor

En stilren vägglampa kan vara den optimala läslampan. Vägglampor med en justerbar arm som kan dras ut som ett dragspel är praktiska och snygga. De kan passa perfekt både vid soffan eller favoritfåtöljen.

Vissa vägglampor är lampetter som kan skapa en levande vägg hemma. Hos Mio hittar du en mängd olika vägglampor och lampetter, med eller utan speglar. Spegelglaset hjälper till att sprida skenet i rummet och skapa vackra reflektioner. Den dolda ljuskällan avger ett indirekt ljus som passar perfekt för de rum där du vill ha en mer harmonisk ljusspridning. Vissa lampetter är vackrast ensamma medan andra passar bra i par eller grupp.

Sänglampor

En vägglampa kan passa perfekt som läslampa vid sängen, så att du frigör yta på nattduksbordet. Två matchande sänglampor på väggen ger ett harmoniskt intryck till sovrummet. Och om du vill ha lite variation, kan du testa att ha samma samma modell i olika färger. Hos Mio finns vägglampor i färgerna svart, vit, gul, grå, grön och nickel. Våra vägglampor finns i olika stilar och material såsom glas och metall. Eller varför inte en lampa med mässingsdetalj?