Lyft fram detaljer med bordslampor

De flesta av oss har för få ljuskällor hemma. För att få en harmonisk och mysig stämning är det bra att tänka fem till tio ljuskällor i varje rum. Med flera olika bordslampor som belyser och lyfter fram detaljer kan du lätt skapa små rum i rummet.

Bordslampor för alla rum

Hos Mio hittar du många bordslampor som tack vare elegant och nätt design, passar såväl i fönster som på sängbord. Det gör att du kan variera hemma genom att byta plats på några bordslampor och få en helt annan känsla.

Fönsterlampor är något annat som kan höja mysfaktorn hemma. Små bordslampor kan passa perfekt till fönstret. Använder du en timer till en liten bordslampa i ett fönster, och ställer in den på att tändas strax innan du kommer hem kan du välkomnas av ett ljus i fönstret.

Är du ute efter en skrivbordslampa eller läslampa? Har du ett hemmakontor eller en arbetsplats hemma vet du vilken stor skillnad rätt lampa kan göra när du jobbar. Med den känns skrivbordet inbjudande och du får mer gjort när du arbetar i rätt belysning.

Välj rätt bordslampa

Det finns många olika stilar när det kommer till bordslampor. Svårt att välja mellan lampor i glas, metall eller kanske med flätade detaljer? Det finns ingenting rätt och fel. När du kompletterar hemmet med dessa mindre ljuspunkter - se till att välja lampor som ger dig glädje varje dag!

I vårt stora sortiment av bordslampor kan du hitta rätt lampa till rätt plats hemma hos dig. Vi har lampor i många olika modeller och material. Höga och låga, med eller utan lampskärm. Välj en bordslampa i metall, textil, keramik, glas, eller cement. När det gäller färger finns ett stort utbud. Välj en vit, svart, blå, brun eller grön lampa, eller varför inte en bordslampa i färgen mässing?

Om du ska använda bordslampan i ett rum med få väggkontakter, då är en batteridriven bordslampa ett bra val. Det kan till exempel gälla under semestern i husvagnen eller sommarstugan.